Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se cmarinho prosjecan trener, u dvije sezone nista nije napravio osvojio ono sto je trebao osvojiti u jednoj sezoni, a on u dvije sezone osvojio kup i ligu, a ove ce ostati i bez toga oboje. Mali trener za male timove kome se posrecilo, sto sada nista n emoze barceloni nije pep guardiola tu, vodi je tito vilanova, ali nije ni do tite vec la grande messi, dok je on u barci real moze samo gledati barci u ledja. Cmarinho je smetljar koji je od reala napravio cigansku koloniju portugalskih mesara
Josea Mariju Callejona u ulozi stoera... kao štokaže Mourinho... YYYeeebbbeeemmm vam hljeb !!!
murinooo obicni prevarant
Kao da je izostavljanje golmana razlog za poraz... pa i druge ekipe mijenjaju golmane i to je sasvim normalno, prestanite od muhe praviti medjeda!