Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci
Ovo onaj debil bulevar
Ukro moje ime-odnosno kopirao moj account...i sad sa mog profila salje ove budalastine a sa svog bullevar profila salje samo lijepe poruke-podvojena licnost i psihopata-ofirni ludjak.
Nikad bolja odbrana u zivotu. Pa ja kako znam za nas fudbal, znam i da nam odbranu svi prolaze ko da je i nema. Prvi put u zivotu sam vidio da smo se branili kako treba. I zato mi prvi put poraz nije tesko pao. Pogotovo sto smo mi Buca potok liga za jednu Francusku. Bravo momci!
Al zato nikada gori napad....
Generale! 💪💪💪
Da konačno je 5-3-2 došao i u naše krajeve. Francuzi su odigrali standardno, na 80% i pobjedili. Ukrajina i Finska će igrati na 100% tako da neće biti lako, pogotovo kad znamo nismo nikog pobjedili od 2019-e. Zadnje dvije izmjene su kasno napravljene. Dobra ili loša igra, na kraju se rezultat piše. Sreća pa su Ukrajinci odigrali nerješeno. Trebaju nam dvije pobjede protiv Kazahstana, pobjeda protiv Finske i Ukrajine i to bi moglo biti dosta, pod uslovom da Francuzi ne kiksaju.
Džeko i Pjanić odigrali solidno i bez njih naša igra sigurno izgelda drugačije, samo od njih se očekuje da budu igrači prevage, a to nisu već dugo vremena.
Samo da ovako igraju i sve ostale utakmice,mi zadovoljni,doci ce i rezultat
Taktika je odlična do primljenog gola...ali tu ima problem. Dobra odbrana je spriječila naše napade. Nakon primljenog gola mi smo nastavili isto igrati nadajči se ne nečemu, bez napada. U suštini ovo što mi nazivamo taktika je ustvari primjer antifudbala koju pljujeđo kod drugih ekipa (npr. Atletikom M.)....
Utakmica je odlično pripremljena i vidjelo se da momci znaju šta rade i šta je zamisao selektora. Samo polahko, nastaviti ovako i pobjede će doći. Dosta je novih, dok se to sve uklopi, biće sve tip top. Imamo potencijala, a i selektoru vjerujem..
auuu... ovom fali samo nož i prsluk.
tebi ocigledno ne jer ti to imas vise od 50
Obrij se gade
Nema mi antipatičnijeg lika od onog Grizmana
Igraj uvijek ovaj sistem...slijedeće utakmice će pokazati idemo li korak napri il pet unazad
Zasto BiH igra odlicno protiv favorizirane ekipe nego protiv dosta slabijih ekipa?Da bi bili vidjeni od strane nekog kluba.Dok u utakmicama gdje se zna da smo kvalitetniji ne moze vidjeti pravi kvalitet igraca...Ovo je samo moje misljenje.Ali sve u svemu.Svaka cast na zalaganju..Samo da ovako budu igrali i u ostalim utakmicama..💙💛💛💙
taliban
Nema prenosa nema bodova i tako ce biti i dalje , zajebavat narod a dobru se nadat ne ide nikako
Koji otpad od "navijača" ovdje. Do neki dan pljuvali novog selektora (neki čak psovali) a nije ni imao prvu utakmicu. Sad ga hvale. A da od početka sačekati da vidite kakva je prije nego što pomagate?
Bosnajci poceli ko i srbi...uvjek bosnjaci upravu....a sudije u krivu
Dosadan si
Bosanci a ne bosnjaci , nepismen