Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaže ne smanjiti broj učesnika lige. Pa vidi vuko*ebine i terena.
Ako je ovo rafal ja sam onda Rafael Nadal!
Nije ovo rafal nego pojedinačna paljba!!!!
Za senlucenja treba *** i mater i zenu onome ko se zeni, pa nebi vise
Ma nisu naoružani u Bijeljini nikako :)
ponekad se pitam odakle taj primitivizam i zaostalost...dali su srbi stvarno genetski degenerici ili su to naslijedili od osmanlija
genetski debilizam srbi vuku sa materine strane
@pale nije na Palama nikad bilo muslimana a ovo nije rafalna paljba već nešto brže pucanje pojedinačno,vjerovatno su u pitanju ćorci,danas pucati bojevom municijom na slavlju mogu samo ortodoksne budale.
odakle ti podatak da na Palama nikad nije bilo muslimana?
ovi cetalji su sramota civilizacije
Neko će večeras skiknut :D
Izgleda ovi na klixu ne znaju razliku između rafalne i pojedinačne paljbe... Uopšte se rafal nije čuo, već nekoliko pojedinačnih pucnjeva...
pa zar nisu oduzeti automati od srba, šta radi sipa.
sipa je u cetnickim rukama sa tuzilastvom oni zatvore mjesec dana prijesednika federacije sto ima pistoljcic zakljucan u trezoru.
Koliko smo zatucan narod samo.. Rafal se cuje pored stadiona, AK47 (najvjerovatnije), niko nista, raja gleda, igraci igraju, komentator mrtav hladan. To samo pokazuje koliko smo mi seljasti i koliko je nama rafal odnosno zvuk puske postao normalan, da ga cak ignorisemo. Sta mislis da se ovo negdje drugo desilo, evo ne mora biti Njemacka, hajmo reci bilo koja druga drzava, pa specijalci bi bili tu u roku 5 min. Al ne, kod nas je ono, ma valjda se neko zeni :) haj nek je sa srecom. Sta reci..
fol svadba, ih srbi ko vas ne zna
Da je mladencima sretno i berićetno. Mogle su vala ivkamere BHT kombinovani prijenos uraditi. Kakva nam je busen liga, svadba je premija.
Slave ubjedljivu pobjedu DODUKA i ubjedljic poraz CVIJKUSE
SVAKI SRBIN ZNA, SVAKA KURVA ZNA, DA SE OLIVERA CERKA LAZARA POSLIJE BITKE ZA BAJAZITA UDALA!
@srb ali BRE drugi su drugi, VI ste BRE SRBI, SRBI NEBESKI ne rade to, ne mesaju rasu svetu srpsku BREEE