Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac je to odma pravo u celo hahahaha U pravu je Zlatan PSG nikad nece biti veliki klub
Pricajte vi sta god hocete ali on i Ronaldo su jedini fudbaleri sa stavom i svojim misljenjem i boli ih racku sta im ko kaze a ne ko nas Dzeko ckapi pa ne smije manciniju ni a reci ccc
Ma isto tako nisu smatrali ni Chelsea prije 10 godina a ni Manchester City unatrag nekoliko godina velikim klubovima a oni to i stvarno nisu bili, pa danas to nije slučaj. Nisam ni ja za ovu tešku instant generaciju u nogometu ali nažalost previše je novac uključen u današnji sport i neke vrijednosti su apsolutno precjenjene.
ovde rasprava ko da je on bosanac, hehehh
bosanac je to kao sto je i kusturica i jos mnogi,il je preko noci izjavio da je bosanac pa nisam u toku,ono lafo pola pola okaci macku o rep.....
joj @Midhete kad te sretnem negdje u Malmo-u, ima da istisnem 12 slojeva govana iz tebe, samo zato što mi starog prozivaš, a MAMU ĆU DA TI DRIBLAM ! ! !
Ibra neskolovani mangup iz bloka. Poznam ga licno jos kao klinca dok smo u blokovima zivili! Zna igrati ali drzak je uvijek bio pa cak i prema starijim ljudima a njegovi roditelji su obicni sel*jaci! Cudna je ta Ibrahimovic porodica. Otac laje non stop i dan danas ga ponekad sretem sa istim pijanama samo sto je dodao kg od kako ima vise u firzideru.
@pilot ae reci to u lice, pi.č.ko jedna, NEMOJ DA TI MAMU DRIBLAM ! ! !
Ibra kralj
Eto mi igraca auu ... pa sta on sam moze postici, derpe obicni
@pilpt ........stvarno si ...avijatika,idi cobane cuvaj ove.
Koji Zlatan, nikad on neće bit igrač visoke klase, niti je i dorastao da igra u klubu kakav je PSG...
novi Zlatan , porjeklom iz BiH Zlatan Krizanovic , napadac igra za svedski tim Elfsborg (posudili su ga Falkenbergu )
Upravo sam procitao nekoliko Svedskih novina. Stvarno vi nemate pojma sta pricate::):):) Pa Zlatanov agent Riola pregovara sa PSG ali PSG je na trecem mjestu. Prvi klub u pregovoru je REAL a drugi je CITY. Molim vas pazite sta prevodite. Zlatana neinteresuju pare on hoce da osvoji ligu prvaka
Pape pozovi vise tog Seferovica......momak ga danas ga zabio hrvatima.....svakako nemamo alternative u napadu......nemoj da i taj talenat izgubimo !!!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!