Švedski mediji
75

PSG želi Ibrahimovića, a on ih ne smatra klubom visokog ranga

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: Arhiv/AFP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: Arhiv/AFP)
Do sada su se u kontekst mogućih napadačkih pojačanja Paris Saint Germaina, od nogometaša iz Serije A, spominjali Milanov Alexandre Pato i Ezequiel Lavezzi iz Napolija, a prema švedskim medijima Parižani sada žele i Zlatana Ibrahimovića.

Švedski list Aftonbladet tvrdi da je nova "meta" prijelaznog roka, trenera PSG-a Carla Ancelottija i sportskog direktora Leonarda, prvi strijelac Milana i Serije A u prošloj sezoni, Zlatan Ibrahimović.

"PSG je u pregovorima s Adrianom Gallianijem oko Zlatana, ali sve drže u tajnosti jer Šveđanin zahtjeva vrlo visoka primanja koja su problem u cijeloj priči", prenosi Aftonbladet riječi neimenovanog izvora s Parka prinčeva.

Isti medij navodi i izjavu glasnogovornika Milana koji kaže da će na San Siru teško pustiti igrača poput Ibrahimovića.

"Leonardo i Carlo kao naši bivši članovi očito žele angažirati nekolicinu igrača Milana, pa tako i Ibrahimovića. Premda ga ne želimo pustiti njegova plaća je i nama veliki problem. No, s tom poteškoćom susresti će se i svaki drugi klub koji ga angažira."

Također, ljudi bliski samom švedskom napadaču tvrde da Zlatan ne drži PSG klubom najvišeg ranga pa bi i to mogla biti otežavajuća okolnost u realizaciji potencijalnog transfera.