Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJA STAVLJA GRB SANDŽAKA - PONOSNO PREDSTAVLJA PRECEDNIK GREDIĆ SUTRA U AVAZU
cudo im seik ne trazi da stave polumjesec
Opa idemo malo prodaje, ko s u p a c k i klub real kad krene u prodaju po arapskim zemljama ukine krst na grbu da ne smeta muslimanima.. po se rem se na ta kav klub!
Ja kako su ove vlašine jadne opsjednute islamom, sav im se zivot sveo na mrznju i jad
Kako ti se da samom sebbi tolike lajkove pucat, papkaru?
I za Barsu su odredjeni krugovi trazili da skinu crveni krst sa grba kako bi prodavanje dresova prosirili na bliski istok itd. sta li vec..nesto u tom fazonu.. dakle, pare su u pitanju, kakva religija... jos nek Milan skine krst zbog para i to ce biti dan kad cu mijenjat kanale kad se igra fudbal makar polumjesec na njega nabili.
Krst je ukinut samo u kampu Real Madrida u UAE. Inace je i dalje tu.
za deset dana klub mijenja ime u paris germain alejhiselam
Iz istog razloga sto je Real Madrid mjenjao svoj amblem, krst je ukinut sa grba Real Madrida prosle godine.
sto bi seiku smetali katolicki simboli,da je on neki muslim nebi trosio milijarde na kupovanje igraca i sl. dok brace muslimana umiru od gladi sirom svijeta
jedino krstasko obiljezje na ovom grbu je saint-germain...a to je ostalo u grbu...stoga ovi dezurni huskaci, opustite se malo...lazni alarm :)
Bezveze, mogli su barem iste boje ostaviti. Sad ko Marsej.
pa eno polumjesec, gledaj kako su noge tornja malo zaokruzili na unutra, fol 3D, ali polumjesec so rodi. od danas navijam za psg!
Kod nas je Željo nekoliko puta mijenjo NK u FK i obratno.
Skinuli su taj grb sa dresa PSG zato sto su to Arapi njihovi donatori trazili, nisu htjeli da vide Katolicka spomen na dresu. To je iz vjerskih razloga ucinjeno.
Isti urac