Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahah izgubili u sloveniji, izgubili u hrvatskoj, izgubili u crnoj gori, izgubili na kosovu, izgubili u buh.... hahahahahahah... pa ima li igdje dobili? ne mogu se tako lahko ni nabrojati svi vaši porazi..hahahaha u rs niste, jer je to dio bih i ne može nikud, bez obzira što nasjedeate na dodinu propagandu...znaš li, šupljoglavi isprani mozgu,zašto dodo ne raspiše referendum? zato što ne smije, jer će izgubiti vlast i ono što ima...a vi zombiji se samo tješite....hahahahahahahahah
Alo ljudi,ovde se radi o sportu, koji vam je. Vi iz FBiH stvarno pretjerujete, mozete li sportske vjesti komentarisati u sportskom duhu,bez vrijedjanja?
izdajnik troprstaš
sacekajte malo ocito je decembarski zaboravio i na Sandzak koji ce biti pripojen kad Aga Zukorlic kaze idemo u Bosnu....necete vi biti ni findzan drzava...bice bosna do grcke...a vojvodinu cemo imati kao enklavu..
reci ti njima @decembarski: \"sve je to zavera usa, vatikana i nemacke protiv sMrdalja\"... majku li vam kukavicku, LUZERSKU, papagajsku.. svaki isto ponavlja. cekamo na vojvodinu ! :)
ima u TRAVNKU ova UNIVERZITET dodji ba napravicemo ti nesto
@decembarski O kako si samo glup, majmune dlakavi. Koji ste vi rat dobili, Boze dragi... A sto si tek naivan pa vjerujes u Dodikovu c.e.t.n.i.c.k.o fas.i.s.tic.ku ideju,.. jado jadni, nije ti mjesto nigdje drugo, samo u sumadiji... Negdje sa Mladicem.
Samo vi živite u nadi... Ko živi u nadi, uvalim mu u kadi... buhahahahahahah
aaaahahhahahahahha
ko te j sto nisi srbin pa bi mogo stajat