Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vise euforije,sto je i dobro.
Nije je trebalo ni biti. Kakva BiH i fudbal...
Mislim da ni na tribinama neće biti gužve
Pa nisu normalni cijene digli bez potrebe,cuj protiv ESTONIJE 40KM zapad,a ovi koji i imaju oni mogu dzaba,pa pravdo jel te ima gdje...
@gladijajator Ne znam sta da ti kazem,al je zalosno ovdje ako se ne bavis kriminalom nigdje te nema,pa ti kako god hoces.. Evo ti primjer jedan uskoro igra Real - Las Palmas na Bernabeu znaci Primera Division,najpovoljnija ulaznica 24€ Online da se kupi,a ovi amateri traze za ovako nesto 40KM....
Neka i ostane pola stadiona prazno da pojedini manekeni malo progledaju i potrce na modnoj pisti
Prije za 24 sata planu karte, a gledaj sada.
Nama treba u Sarajevu jedan napucan stadion kapaciteta max. 15-20.000. i to je čak puno. Više i ne možemo napuniti. Budimo realni.
..joj kad nas opet Kipar presluša hahaha..
Estonija, Gibraltar i Kipar = 18 bodova. plus jedna pobjeda iz 4 utakmice (BEL, GR) Tako bi mogli do 2.mjesta. Al onda opet baraz................A nama baraz je............zna se! Hajmo kuci!
@Svercer BEL hoce a Grcka sumnjam. Ove ce kvalifikacije biti slicne onima kad je Ciro bio trener. Nas su spasili bodovi protiv onih "malih" (tada EST, ARM....). Mi smo protiv SPA i TR uzeli samo jedan bod! Al je TR kiksala protiv ovih malih. Mislim da ce Grcima Kipar ili Estonija uzeti bod. Mislim cak da ce i nama (vjerovatno Kipar na Kipru) ali htio sam pojasniti kako je moguce i kako bi vjerovatno bilo najlakse. A za jedno jesi u pravu: to je sve za 2. mjesto....a nama baraz je...zna se kakav.
Staviti cijene pristupacne svim gradjanima i vjerujte da bi napunili i Camp Nou
nije problem ni u cijenama. ali nekome iz podrucja krajine treba racunajuci guzve 12 sati voznje sa povratom. a to rijetko ko moze sebi priustiti jer radi itd... lakse je otici na utakmicu u austriju.
samo da ze ne zarakijaju u ponedeljak vece
Estonija, dostojan protivnik zmajeva
Kad se bude igralo u Sarajevu, doći ću.