Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moramo popraviti danas nasu igru,i nadam se da ce se igraci na pravi nacin iskupiti za tezak poraz u tuzli na koji sto prije moramo zaboraviti,ovo je veoma bitna utakmica za nas jer treba hvatati prikljucak za sami vrh tabele.NAPRIJED ZELJO !
yebote ovaj klix se baš nikako ne trudi oko slika... Zolotić otišao iz Želje.. ovi baš njega da stave.... Hajde gazi Željkane!
Poderite te Vitezove danas, shasha je to za vas. Hajde da se najbolji odvoje na vrhu pa da se na proljece uhvatimo u kostac momacki, junacki i posteno.
Strasan li si Željeznicaru!!!!!
Kad će taj derbi za 6 dana.
Zeljo mi te volimo idemo veceras da djelimo prvo mjesto sa zrinjom i slobodom :)
@Duljevicklempo Ja volim Slobodu ali bih volio da Zeljo pobjedi 5:0 i bude prvi na tabeli. Tad bi i Sloboda i Zrinjski i Sarajevo morali jos vise zapeti, nama navijacima bi bilo bolje.Mozda zvuci glupo ali bih zbog Slobode volio da veceras pobjedite i natjerate nas ostale da igramo jos bolje.Ne vidim svoju srecu u tudjoj nesreci, neka bolji pobjedjuju kao sinoc Zrinjski
Volio bih da Zeljo dobije i da se na vrhu sto vise zakuha.Volio bih to i zbog pravih Zeljinih navijaca koji prije svega vole svoj a ne mrze tudji klub
@lik55555555 Za koga ti navijas :)
ma brrrraavoooo ahahahhaah