Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Malesicima, cojk prijeti sikircetom iza gola ako mu sutnu loptu u luk.
Dobro jutro Bosno i Hercegovino, državo lopovčina, kretenčina, korumpiranih gadova, Dodikovaca, Bakirovaca, ratnih zločinaca. Jutro je, ni zora nije ciknula 24.07.2015. sati je 03:43. Bosanska mladež i u ranu zoru hapi zlatnim kašikama što nam u amanet ostavi Alija, koja su se prenijela na Bakira, a Bakir nam ih tura u usta. Gospodo, ovo su prosvjetari koji čekaju red da ovjere milion i dvjesto dokumenata, tačno pred konkurse da bi pojeli malo sirotinjskog hljeba, čime ionako prosvjetare hrane. Jer nadležni organi (karcinogeni) nedaju da se dokumenti ovjeravaju u toku ljeta, pa onda sve u 5 dana. Jer smo takvi Supermeni. A mi ionako ovjeravmo dokumente svaki dan 'nako iz šege. Pored oduzetog dostajanstva de nas malo još koji put zviznite aščare zlatnom kašikom po glavi. Jebi ga, najlakše je završiti fakultet, nek' mi oproste oni koji su pokupavali diplome, nije nam dosta muke bilo. Ovce jedne, birajte opet fašistička govna za 4. godine.
Fulio si temu jarane.
Dakle, Rudar zasjeo na celo tabele! Da vidimo sta ce Divovi uraditi?!
vi samo o DIVOVIMA mislite, ne mozete spavati od njih kakvi su to kompleksi...
Rudar je bio NEŠTO bolji??? Nešto bolji pobijedi 2:1 3:2 1:0.Puno bolji pobijedi 3:0.Malo korektnosti i objektivnosti nebi Vam škodilo.
na onakvom terenu ni barcelona im nebi mogla konkurisat....
OoOOoOoOoOoOO RAAADOOOJAAA
Jesul opet zapalili sijeno, huligani iz Prijedora :D
@ Robot Billa sprdnja!
bilo je to, ali ne u prijedoru već u tesliću. rudar je gostovao tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)