Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
natpis nekog navijaca uniteda \"Why always we 2012\"
manicni ga pusii oooo manicni ga pusiii oooo
@Istina i jaa A šta je onda sa npr. chelsea-om kojem bukvalno nije sviran ofsajd sa PET igrača u ofsajdu!? Pustite se tih teorija zavjere!
sto se tice sudjenja ono sto je barca u spaniji to je man utd u engleskoj .. zivim za dan kad ce uvesti video replay i ove glumce poceti kaznjavati .
vlasnistvo man u. cejs manhatan banka, a vlasnik cejs manhatan banke bank of england a vlasnik bank of england engleska kraljevska porodica very simple
A ako cemo Realno i Young se bacio za Oscara.. ako cemo nerealno, cist penal ko suza.. bilo kako bilo, UNited je bio bolji i nadam se da ce uzeti jubilarno 20-tu.. ali ne mogu da se otmem utisku da im se pocelo svirati ko Barceloni sve i svasta.. Sjetite se pretposle utakmice.. Cist ofsajd nije sviran, nije bio penal, a sudija svirao plus crveni.. nidje veze..
sta je sebi city dozvolio da sa onakvim igracima oni gube prvensvo pa to je sramota zaista!!!!sada se vidi da nije sve u novcu!!
why always we!!! ManUtd4Ever
shity i mancinija united rules
Glory Glory!!!! CHAMP20NS!!!