Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sta fuli levat...ibretom sam se ibretio.
Lester ce osvojiti ako ne osvoji sa ovih pet bodova prednosti onda nece nikad ni osvojiti. Ipak mislim da ce i totenhem vec slijedecu kiksat. To govorim jer ih namjeravam staviti na kladionici a kad god ja odigram nesto pa makar i jedan par obavezno fulam. Kad odigram deset padem isto na jednom kad odigram sistem padnem na sve tako da navijam za lester da osvoji i spreman sam rizikovati petobu u cilju da im pomognem da osvoje a kud ce im veca pomoc nego sto cu zategnuti na totenhem pobjedu na tiketu.
nisu ti ovo ispovesti
Pusi ga smajke 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naslov na sportsport.ba Harry Kane u stilu Edina Dzeke
kanea i sljivotresa stavit u istu recenicu, smijeh stvarno
Bolje im je da zapnu dobro, i oni i leicester jer ne ovo posljednji put da se ovi timovi bore za titulu. Od iduce sezone ponovo gledamo top klubove u borbi za 1. mjesto....
Mogu razbijati, ali ''lisice'' uzimaju titulu.
A ne spomenuse sta je fulio brat Alli , ono bi pogodio Manuel Ferrara realno . -.-