Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su ono rekli,chelsea osvaja PL jeli,AHAHAHAHHA Ove godine city i united prva 2 mjesto,ovo ostalo 0
United ? AAHAHAHAHHA Uozbilji se sine malo , jos nije kasno.
@krajprice pa i nije , al da osvoje ljudi ligu,pa to je ko da ja zaigram za barcu,prosle godine su ja mislim isto ovako izgubili pa eto
jbt bog i 1x, ovaj matic je najveca karina od igraca
kmmeeee
Pristup Kloppa nakon utakmice igracima pokazuje zasto je drugaciji od drugih. Velicina
Liv se u drugom poluvremenu grcevito borio da zadrzi pobjedu ali je uspio i to je zasluzeno. Klop je moze se rec uigrao nakon pune sezone igrace a Conte tek pocinje. Ovo je na neki nacin realno al prave situacija ce tek da se vidi za jedno jos 5 kola. Znam ja Liverpool i njihove skokove pa duge padove :)
Hahaha morončina kockarska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta uradi crni Hendersone!
spavas li mirno džordane hendersone
Kloop pooklopio Celzi
bravo. samo hebi plastiku.
Idi ti bilijar gledaj