Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ce se oni polahko vratiti jer posao ke profesionalno odradjen.susic je izbacen. koje povrede koji fazoni. skolski su se rijesili susica koji je ipak valja priznati prvi i jedini odveo bih na sp. mada mi nikad nije jasno to da predskednik drzave ima 5000 platu a selektor 10.000 ispade da nam je fudbal i od drzave preci?!?!
Samo se ti dobro spremi nemaju oni boljeg od tebe u Stuttgartu a kad si spreman i u formi vidjeli smo kako igraš strah i trepet golmana Bundeslige
E a sad, aBd, lagano golićiiii. To Vedo od tebe i očekujemo :)
Vedo ce kod ovog Holandjanina imat minutazu ko Teletovic.
trenininge :)
Koji je on igrac mogao biti da ga nisu silne povrede pratile.... :(