Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhaha ono navijalo hahahhahaha hahaha
NK Cionski ponos Hrvata
Sto ce mi biti drago kad Zeljo postane Cityeva Filijala Nogometnih Klubova u BiH, ima da Khabiri se slagira a Vico umre od smijeha a Mile pocne tjesit Covica sto mora zatvarat klaonice dzepova
Ko ih je kleo nije dangubio sta se desi sa poklonicima ustaskog rezima i ante pavelica, kupi ih jevrej za par tisuca. Zaboravise na sve domobrane i ustase, jure francetic se okrece u grobu.
Samo se lazemo...pa nisu oni sami mogli nanijeti toliko zlo u drugom ratu bez pomoci bosnjaka...eto sad silujemo neku zenu nas trojica al samo ja kriv ajde ne bulazni...zaboravi proslost i da se ide naprijed...svi mi mozemo nekom drugom svasta natakarit al se toga treba ostavit a ovaj nikome zlo nije nanio a samo se lose o njemu govori...bez da se stvarno zna nesto o njemu
Jazavac
znaci i oni su genocidasi
Pa oni prodaju dusu za puno manje, to su Hercegovci meni je zao Hrvata u ZG ovi im kroje sudbinu, dok su oni sa cetnicima gubili mladez ovi zajedno snjima svercovali.
Joj licemjera...zao mu hrvata iz zg i iz rs a nije mu zao hrvata iz jajca,travnika,busovace itd
To je taj čuveni Gross Kabiri što predstavlja lažnu izraelsku privrednu komoru a ovamo registrovan kao udruženje građana sa tri potpisa, prevara kojoj nema premca, kakav Sky i Anom prepiske, pljačka BiH koju su pomogli političari, pogotovo kriminalni Čović. Prodadoše jednu od najjačih firmi za lobiranje za mali entitetić, a kontra Bošnjaka. Uaa Gross Kabiri Uaa.
Ne seri
Ja bi volio da imamo po jednog kabirija i u orasju i u grudama i travniku,jajcu itd
Dobro su im Robijaši napisali, a oni se bune.
Podsjeća na ulazak Njemaca u Zagreb 1941. Uvijek na strani zla. https://www.youtube.com/watch?v=fWY4BOIvaV0
Koja je svrha ovog clanka osim sirenja mrznje i antisemitizma? Koga briga koga privatno prati neki tip
Prestanite nas stavljati u koševe kao navijače. Bilo koje. Ovaj rat je zlo kao i svaki. Nema tu pobjednika a svi vi koji se svrstavate na bilo koju stranu ste gubitnici sa njima.
Hem čifut hem derpaš još samo da je SNSD-a član i imamo gurbeta svjetske klase
Dokazase da du bili i ostali poltroni svi zno sta su rafili jevrejima u 2. svj.ratu
Poserem se na tu zastavu 🇮🇱
Kao i na samog Amira Gross Kabiria.