Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo Ibisevic zasluzen za oba transfera(Prevljak i Tabakovic), svaka mu cast na ovome. I Prevljak i Tabakovic povisica plate po 15 000 eura mjesecno plus vjerovatno iduca godina u Bundesligi.
Ma nemoze on doći na red da igra od onih Dardaja
Od Smaila bolji za 2 klase
Zna klix napisati naslov nema govora, pocev od pittrebe da se Dzeko spomene cak i kada ne da gol niti asistira samo da se napise minutaza pa do ovoga.. Cuj losa vijest za Prevljaka...
Vala je sve na mjestu, bezveze seruckas. Itekako loša vijest za Prevljaka, proslu utakmicu je presjedio na klupi, a sada dolazi Tabaković koji je u baš dobroj formi.
Mora se zvati za repku. Daleko najbolja opcija u napadu poslije Dzeke. Momak strasan prosjek ima , 43 gola zadnji 80 tekmi prva liga Austrije i Svicarske. Nije slucajnost ovo a 29 nisu neke godine vise.
Slazem se u neku ruku, ali ako hocemo necu dugorocnost Hamulic mora imati prednost cak i ispred Tabakovica.