Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onaj levat sa OBN-a se trudi da ga svi zovu DZEKSON :D ali dijamant ostaje dijamant xD
ponosni smo na tebe i mi iz RS-a.... ja sam tvoj najveci fan... najbolji si fudbaler sa ovih prostora
ma stvrano je extra momka...svaka mu cast..puno srece edine..dijamantu hehe
Hej Dzeksone,imam jednu lijepu Srpkinju da ti je uvalim.Super cica. Javi mi se na adresu--telefon 00r81-063.... REALNO NECES BOLJU NIKAD NACI.-Realista !
Ma sine, nabolji si!!!!!!!!!!! Svi smo ponosni na tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U SVAKOM TVOM DODIRU SA LOPTOM SU MILIONI SRCA UZ TEBE.ŠALJEMO TI OKEANE POZITIVNE ENERGIJE DIJAMANTE NAŠ.U SVAKOM TVOM POGOTKU JE I DIO NAS,BOSANACA I HERCEGOVACA.NEKA TE DRAGI BOG ČUVA.
ko te bolan zove dijamant osim režimskih medija? zalutao lik u prostoru i vremenu pa konta da je bog
cuj MC donirao 25000 funti. evo donirat cu i ja 3 pfeninga
hahah a pazi redakcije sax kako uvjek par prvih postova obrišu cookie na firefoxu pa udare po 100-200 lajkova za opciju koju im narede crveni
Zbog bezobraznog brisanja komentara koji nikoga ne vrijedjaju NIKAD VISE NECU OTVORITI SARAJEVO-X. Pederi jedni pihtijasti !
@mrš Mrš ti u školu,nepismena bagro !!!
bolje tije vrati pare koje tije za transfer uplatio hare iz ratni donacja već što se tu praviš dijamant i patritske fazone udraš u tamburu \"ZAgraBIH... vaš čuvar tajne sehare od rata do danas\"
Imali kakvih zenski u tvojim opcijama Deko?
sto se tice Džeke: bravo majstore, samo nastavi da trpaš
zar je golove postigao prošle sedmice? Čitaju li ovi \'\'novinari\'\' članak prije nego ga kopiraju ili na google ukuca \'\'Džeko\'\' pa šta izbaci, samo copy-paste
bplje 22% asfalta nego 49% blata
almas,edine,almas