Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam da bude vise kornera !
bio messi ili bez njega svi strahuju od barcelone....
sta ovaj prica i to naglasi svi navijaci barcelone neznaju nabrojati ni ko igra za barcelonu ja nisam navijac Barcelone ali to ti nema logike i onaj ko ne navija za Barcu, bayern real, Utd, zna igrace u ti klubovima, jer voli nogomet, komentar ti nem a smisla
Svi navijaci Barcelone a ne znaju nabrojati ni ko igra za Barcu osim Messi-a. Btw. Bayern lagano uzima i prolazi u finale! ;)
de poklopi se jarane ;)
Bayern vs BArcelona 1:3 eto vidimo se veceras 22:40 da komentarisemo tekmu
nadam se da ce biti dobra utakmica i valjda nece biti 0:0
Bayern 0:1 Barcelona Opet mi dojavio moj jaran Platini, samo je rekao da će u uzvratu biti 0:1 za Bayern kako bi on dobio na kladioni... khm, tj. kako bi bilo zanimljivije takmičenje.
Bayern!!!
od kud znas?