Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan od mnogih golova u njegovom stilu, gdje on sam povuče loptu i pripremi akciju pa sam završi ili asistira. Upravo iz tog razloga Messija ne možemo porediti s drugim igračima. Imamo Ronalda koji je vrhunski strijelac ili npr. De Bryuine koji je vrhunski veznjak. Ali Messi je sve u jednom i to ga čini jedinstvenim u svijetu.
Ova akcija me podsjeća baš kada je Messi bio mlad u Barceloni kada rješavao akcije brzim dodavanjima s saigračima, ali ona najača Barca u doba Guardiole.
Nostalgija
Amaterska liga budite ozbiljni
Sta je onda nasa?
Daleko je MLS od amaterske lige. U Americi ima pravilo da je najmanja plata po pravilu 77.000 dolara. Liga sigurno nije nista slabija od Argentinske ili Brazilske jer svi igraci iz tih liga gledaju prema MLSu zbog plata. Nije to Arabijska amaterska liga gdje igraju pekari
Malo kasnite hahah
Lijepa vremena…
vrlo jaka liga