Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemci propali ko mudo kroz gace
Ovo se zove ljubav prema domovini, bravo Turci!
Sad mi je jasno kako su Turci sa lakocom bez ubijanja civila osvajali cijeli svijet...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa normalno vise Turaka u Njemackoj nego Njemaca.
Ne nego Nijemci nisu više toliko fanatični za prijateljskim utakmicama
Nermine, Dino, Bakire, Forto pružite nam priliku da i mi ovako fanatično volimo domovinu, prekinite se svadjati domovina nam se gasi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i zato samo afd !! i FPÖ
Njemačka je nestala kapitulacijom 1945. ovo danas je samo američka vojna baza, bez ikakve političke autonomije.
Smijemo se Nijemcima pa i kod nas ce ovako biti kad bude igrao katar saudija Indija Pakistan Maroko.
Ja sam napisao da će se Njemci osjećati kao u gostima hehe Ko je ikad bio u Berlinu, zna jako dobro da je to tako.
Njemci igrali u gostima u Berlinu .
Buđenje zapadnog dekadentnog čovjeka moglo je proći bez teškog restarta, ali se zakasnilo. Sad će ići ona bolnija verzija. Šteta.
Pogledajte kako su cuveni ZDF i ARD uveli cenzuru na rat u palestini. Kako nista ne govore o uzasnm stradanjima palestinskih civila, kako cute pred zlocinima. I to je ta zapadna demokratija. Steta sto se Turci nisu slikali prije pocetka utakmice sa rukama na ustima, kao sto su oni znali da se slikaju u Qataru.
BERLIN PAO. IDEMO DALJE.
Turci lagano preuzimaju Njemacku. Sad navijaju, sutra ce praviti nerede, pricati kako su ugnjetavani, kako su evropljani fasiti itd. To je jasno ko dan
Islamizacija njemacke.samo naprijed braco
Ako se to desi bit će na korist Njemačkoj: ● Globalna trgovina drogom vrijedi 321 milijardu dolara godišnje. ● Svjetska prodaja alkoholnih pića iznosi 1600 milijardi dolara godišnje. ● Vrijednost trgovine prostitucijom u svijetu je oko 400 milijardi dolara godišnje. ● Globalni kockarski biznis vrijedan je oko 110 milijardi dolara godišnje. Islam stoji protiv takvog biznisa zbog čovjeka.
Njemce će uništit ateistički lobi i nemoralno društvo i sam sam ateista ali zaista taj pravac nema šta ponudit čovjeku treba neki umjereni religiski sistem, bolje u nešto vjerovat daje ti nadu,smisao.. koja žena će poštovat muškarca koji je vara i obrnuto ko će rađat djecu s osobom kojoj ne vjeruješ? Puf na svakom čošku. Ma da Njemci su velika nacija ne treba zaboravit da u Americi prema popisu živi 50 miliona Njemaca 73 miliona u Njemačkoj itd.
@husein, ne bi se reklo da neće da rađaju djecu, imaju i dalje visok postotak porodica s dvoje djece u odnosu na balkanske države po glavi stanovništva.
Tako smo mi neki dan u austriji protiv u21 austrije
Što ti je bezuvjetna ljubav, navijaš za zemlju iz koje si pobjegao.
Pa sta. To je evropa. Ni Hrvati ne rade drugacije kad je neki duel. Njih isto ima ko u prici. Sve se deli, kod sad zaostane dzaba pevanje