Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj utucen???!!! Kao do sada nije dosta zaradio, a posljednjih godina ionako ne igra. Vrijeme je za kraj. Adio!!!
Ja i zaboravio na ovoga 🤷🏻‍♂️
Ovaj isti Dino Konakovic tobejarabi,svi su krivi samo on nije 😂
Upravu si,pristavio ga je mnogima,mnogi smo mu dali glas jer smo se nadali promjenama,ja sam za njih glasao iz Njemacke a nisam nikad glasao jer sam smatrao ne zivim tu ne treba da glasam,ali sam ipak zbog promjene ovaj put glasao i uvjerio se da su gori 1000 puta od onih bivših,iduci put iz inata glasam za SDA!!!
Nije Zeljo je gori od tebe. Hahahahaha
Koji talentat momak posjeduje.. steta
on je uvijek bio tuzan i nezadovoljan,nisu mu u celziju cestitali rodjendan pa je bio nesreran
To ti je za prelazak na Islam! Ubili su preko 12000 djece u Palestini 🇵🇸 tako da tebi ova namestaljka dodje revans za ono mahanje zastavom Palestine dok si bio igrac Man Utd -a... Glavu gore borba svih nas je tek pocela jer zivimo u vremenima najvecih krvoloka pa ovi su prevazisli i cetnike i ustase! Podrska najboljem fudbaleru Juventusa koji je lincovan samo zato sto je musliman i neko ko voli Palestince!
@peroSB sta onda radis na ovom portalu razguli na svoje usraske portale j...m ti mater usrasku s obrezanim