Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo,nemoj ga tako i u Brazilu!
Jest kloc, nema tehnike i ne zna primiti loptu kako treba, al coek dade 18ti gol u sezoni. RESPEKT!!!
e moj sejo tarabo ovo ti je drugi promaseni u mjesec dana
Mandžo bosanac, posavljak. Ima da zarakijamo poslije Brazilau Prudu ..
Kakav Bosanac? Nemojte sebi sve pripisivati! Mandzo rodjen u Slavonskom Brodu.Mozda mu pračukundedo dedin bio iz Posavine.
Alen oprosti, Mandžukići su iz Pruda (Odžak, BiH), 200m od Save, to što je on rođen u Slavonskom Brodu je slučajnost i odabir njegovih roditelja, kao što je i mnogima drugim iz Bosanske posavine izbor bio porodilišta u Brčkom, Doboju ili S.Brodu ;)
Mandžukić nastavlja parati mreže protivnika. Velika je dilema pred Pepom; Forsirati prvog napadača u preostalim utakmicama domaćeg prvenstva i omogućiti mu priliku da postane prvi strijelac lige ili rasteretiti ga od nebitnih utakmica koje dolaze uoči važnih susreta u Ligi prvaka.
vjerovatno će malo više grijati klupu, jer nema smisla prodavati prvog strijelca prvenstva, što je mogao biti i lani, ali nisu mu dozvolili.......
ovaj put ga je ostavio na klupi pa ga uveo u 73 minuti i "baja opet zabije"... tko ce znat sta je zamislio PEP...