Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ a man za tvoju informaciju bio sam na derbiju i to baš ovom i onom zadnjem 0-4 a ti truhni po bosanskim stadionima bindo jedna :)
ne da su ih poderali nego ih rastavili na proste faktore sa 9 igraca, smijesno sta su im uradili, 2 stative, 2 puta izlaze sami ispred golmana
lolllllll vidi morinho-a na slici, ko ciganče.... Dočepo se tri boda, ko da je ameriku otkrio... šta će jado, raduje se čovjek što je tako mal klub pobjedio fudbalskog diva!!! (najtrofejniji italijanski klub)
Fudbaleri Intera su me sinoć podsjetili na cigane..... FORZA MILAN!!!
Forza Inter
Sta ba vi pricate INTER NIKAD nece stic milan i juve po titulama da igraju jos 10 godina nece ih stic i kad su digli ligu prvaka 1962 pa kako vas nije stid jbo vas otac sviju koji navijaju za inter fol vi nesto pricate a neamate pojma o fudbalu
a man jesi ti to gledo tekmu pa kazes da ih je inter podero ma vi niste nebi bili da vam nije moratija kad ste uzeli ligu prvaka hos da vam damo jedan trofej ??
FORZA MILAN
mislis najjaci SU jer ti ocima nisi vidio giusepe meazzu hahaha a svaka cast interu unistili su milana
ma najjači smo babe mi FORZA INTER :)
ma milan je truba