Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zmaju
Zmaju bravo
OVAJ PJANIC IMA OSNOVNU SKOLU....
SADA SAMO VOLIM OBALITI DOMACI KRUT , JER SAM NA DIJAMANTA DZEKU VRLO LJUT.
ma Pjanic je bosanski Xavi
JEDI G O V N A TROPRSTA SVINJO !!!
Forza Juve.. Jesenja titula, crknite dusmani !!
http://www.youtube.com/watch?v=4ZA23HDNl2U
Pravi potez kada je presao u romu
www.smjesne-slike.blogspot.com
Vau, da je iz prve dao bila bila bi golcina, ovako se setao po sesnestercu do lopte, ovoliko prostora i da ga niko ne napada, to ni na terminu nema, ocigledno namjestena utakmica .
Vidim ne gledas Seriu A puno. To sto nema navijaca na stadionu nije samo slucaj kod Rome. Kod svake utakmice u Seriji A poluprazan stadion. Sramota za zemlju koja je ko fol luda sa fudbalom.
svaka cast totti majstore, posljednja velika desetko, upravo sam ga izdrko na ovo sto si pocinio. pjana brate samo tako nastavi
Pjaniću svaka čast, Tottiju svaka čast, ali vidi stadiona i tuge. Propuh. Nema 1000 ljudi ja mislim. Više ih skupi na utakmicama Podgrmeča gore iz Krajine.
pjanke majstore ova mi je vijest uljepsala dan svaka cast i nastavi tako
To je Barcina skola. 72 % posjed lopte :D
obali moj :D