Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor nas. Samo fudbalske neznalice ne vide njegov ogromni doprinos reprezentaciji. Bez njega ne bi sanse stvorili.
Za Pjanica slobodan udarac dođe ko' penal
Pjanic je solidan igrac, i prilicno dobar, sve bolji, iz slobodnjaka. A velika vecina njegovog fudbalskog umijeca je na "displeju" u Romi. Malo, vjerovatno, premalo u dresu drzave. Obzirom da se od para zivi - razumijem. Ali, ne samo kontinuitet dobrih igara i znacajniji doprinos igri reprezentacije... nesto vise, jos uvijek, nedostaje sto bi ga svrstalo u fudbalsku elitu. Primjera radi, rekao bih da se prebrzo oslobadja lopte, rijetko (ako ikako) se odlucuje na suteve iz daljine,..., ima jos. Materijal je neosporno prisutan. Ali, da zasija istinskim sjajem - treba jos brusenja. Po meni.
Drag mi je Pjanic... Roma nije mali klub i Serie A nije slaba liga. A AC Milan je 90-ih i ranije (80-ih) bio, u najmanju ruku, u rangu timova koje pominjes. Ako ne i jaci (osim Real-a). Pirlo je uvijek bio samo pouzdan, koristan klupski igrac. Daleko od najboljeg u svijetu - da si ti zdravo.
Joj glupog clanka, poredis Pjanica koji je u najboljim igrackim godinam i pirla u zadnjim godinama karijere. Dobar je Pjanic, ali pirlo je genije.
Zato kao Mihajlovic da bude moze samo da sanja ...
A ti možeš sanjati da ćeš ikada naučiti pisati!
mire je legenda
nači DEREeeee
Svaka ti čast majstore!!!
kakve mi fajde od toga imamo...ja vec duze vremena sumnjam da on ima brata blizanca i da nam Roma tog salje kada stigne poziv za reprezentaciju...
Pjanić je klasa Sanjina Prcića. Znači nula!
Mes cini da ti malo smrdis!
Eee... Valja u Irskoj zaraditi slobodan udarac.
biće ,,,bićeeee
Jebeš padeže: Biće, bićeeee... Moj Pjanićeeeeee....
pjana zmaj !!!
Bravo Pjanke.. 700$ (1200 KM) mjesečno ? Bez ikakve prevare!! http://zaradinovacnainternetu.blogger.ba/ Mnogi sa klixa zarađuju na ovaj način! Na blogu se nalazi dokaz o isplatama!
Ne uplaćujem ja, da ste ušli na blog, vidjeli biste o čemu se radi ;)
Ne zarađujem, jedino ko se prijavi od mene preko tog linka, zarađujem 10%, a takvih je 843 sada.. s tim da se njihov dobitak ne odbija..Vrijedi probati, ništa ne košta, ali vidjet' ćete nakon nekog vremena da ćete biti zadovoljni ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubica dječijeg lica! :)))