Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED BOSNO ---LJUBAVI MOJA,,..OVI SVI OSTALI KOMENTATORI, bjažiiiii
to lazes sebe ili nas piplice?navijam za nas cjelim srcem ,ali sanse su nam ispod 30% nije nemoguce,ali ako budemo igrali kao u zenici popusit cemo ga
haj ne seri molim te pjanić morao igrati bešićevu poziciju i džeko se stalno vraćao na desetku gdje je trebao biti pjanić pola napada je upropašteno tako. Večeras se mala mašina vraća u pogon i sve će ići puno tečnije i brže. Gospodin Džeko će se pobrinuti da bude barem koje irsko samoubistvo alkoholom u dablinu. Fala lepo i prijatno.
Tako je pašaga moj..falio nam brate,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katastrofalna igra -kakva evropa i kakvi bakraci ljudi- nasi igraju ko pascad po livadi --bez taktike i sa onim gargamelom od trenera ima da popusimoi 3 razlike i da vise nikada ne igramo pa ako bolje sagledamo igru- moze se uocit da ovi zmajevoi nasi pljuju samo euforiju nista drugo ,,.. Nikad na evropsko nikad na svjetsko vise.. i ono sto je bilo slucajno slaba grupa.... Zivjela Bosna moja ali ovi igraci i ova igra ni cemu ne vodi..
Begovic supalj kako si ga ti trenirao....
divi piplice isti marinko cutuk .... maaajkeee mi