Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma u drugi krug i izbacujemo Francusku za ono što su oni nama uradili :)))
Volio bi ja Svicu vise jer Francuska je sad beton sa Deschampsom ali otom po tom kad bi prosli grupu bilo bi super
Vazno je ucestvovati u SP :) Ostalo je uzivancija gledati utakmice, pa sta bude aBd.
I ko je rekao da klix nema dobro istraživačko novinarstvo, svaki dan druga poznata faca prognozira senzaciju Zmajeva..:-)
Izgleda nije zaboravio ona 3 komada na kosevu .Respektuje nas dobro super
gusteri najslabija repka na SP
naravno Mosnje se odma.primile da mogu osvojiti SP kmeeee
hijo de puta, come mierda
ke pasa
Smajel se raduje, Celo Klofac sudiiii....
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Da je u skupini Malta, Slovačka, San Marino, Litva...imala bi BiH velike šanse proći dalje...
bosna ima kvalitetu ali nema iskustva bar na velikim takmicenjima tako da mislim argentina prva ubijedljivo a dr mjesto bit ce gusto
Gluposti, Bosna bas sa Dzekom i zbog Dzeke ne moze iznenaditi. Ja sam Bosnjak, navijam za repku, medjutim budimo iskreni i realni.
oduzmi dzekine golove u kvalifikacijama i mi smo negdje iza latvije. Jest covjek poneka lijen i ufuran ali kad igra igra.
Šta ovaj kukuruzni Šmajkl zna