Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno FK Sarajevo
Ma ja cu staviti stoju na 1/1 pa nek ide sve u p.m....
DO IGRACA I STRUKE JE DA POTVRDE DOBAR REZ IZ SVEDSKE A GRMLJAVINA SA SJEVERA NECE IZOSTAT SAMO JE STETA AKO NE BUDE PRIJENOS DA VIDE MISEVI STA JE ATMOSFERA... HZ
volio bih da željo izgubi 2-1,a sarajevo pobjedi 1-o!!!!sretno i nama i pitarima!!!!
JEDI G.OVNA HERIGUZANE ! !
P.S.Ovo \"j\" u imenu nije greška zna doticni što je to tako
@p.i.p.o Idi vidi šta ti koze rade............................................ Cujem kod tebe u tom Austriskom selu kiša ovih dana,uvedi ih jadan u štalu da ne nazebu.
gooo ... samo dajte goooo!!!!
NISTE STAVILI GLAVNI RAZLOG ZASTO NECEMO PROCI OVE INDIJANCE NA KLUPI NEMA MIRZE NASEG NAJBOLJEG TRENERA OD KRAJA RATA. SA ONIM PROFESOROM FIZICKOG IZ POLJSKE NEMAMO SANSI. TUGO GOLEMA!
naprijed BORDO BIJELI!
Vjerujte najgori posljeratni igrac Fk Sarajeva je ovaj Kalosevic...Razlog: SEBICNOST ! JA,JA I SAMO JA.....
NARAVNO , BORDO !
JEDI G.OVNA HERIGUZANE !!!
@P.i.p.o Imam ti ja za staru jednu hajmo rec virsletinu :))))
Ko o cemu mi o konspiracijama. Te mokra trava, te vlazan zrak, te niska temperatura, te puhao vjetar, te nije valjao sudija, itd. Ma dokle vise majka mu stara? Vazda nam nesto fali. Vazda smo jedino mi pokradeni. Sta ce biti ako pogode precku pa ne bude gol? Mozda da je ram gola bio prenizak?!? Boze sacuvaj kakvi smo. Povraca mi se od svega. Pogotovo od ovih nazovi \"novinara\". Ovim hajvanima ne traba dozvoliti da pisu, samo nas brukau. Kriticka svijesti o sposobnost im je ravna nuli.
6. Svjeze virsle Kladionicarska mafija nagradila je Torpedo za uspjesnu namjestaljku u Svedskoj.
GO SAMO GO !!