Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo je veci od sviju vas pa i samih nas navijaca.
Crknite kerovi plavi!!
ulovi nasu kitu hahahaha
nije vratio 7% kamate
Samo CIRKUS pravite, pa majka mu stara organizujte skupštinu kluba i raspravljajte. Ako ne žele prisustvovati onda ih smjenite i zdrao, vi ste najviši organ kluba, članovi kluba su vas predlagali odnosno ovlastili da upravljate klubom. Ako ne žele da polažu račune skupštini onda kome će? Neko mora odgovarati za sportski segment koji su debelo unazadili a da ne pričamo kolike su pare bacili niz rijeku plaćajući raznorazne sporazumne raskide.
šta je ovo postalo moderno preko facebooka i medija se dopisivati. komunikacije između uprave, komunikacije sa igračima.. žalosno.
plavi na aparatima ..