Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno gluplji video nisam pogledao...
koliko ja vidim , ovdje je policija napustila tribinu , a ne navijači ..
Imam 2 ulaznice za utakmicu Bosna - Slovacka zapadna tribina. Kontakt mail: [email protected].
orginal il kopija
orginal il kopija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit ce svasta u revansu.
Neka, neka da hoće ovako i kod nas, da se vrati publika na stadione kao nekad !!
"E, tako se to radi. Kratko, ali jebitacno!" by Topalovic
A.C.A.B.
Vjeruj da mi se dalo odvojit 15 minuta da ti upoznam malo profil, da vidim jesi li neki balavac ili šta li već! Ne izgledaš mi balavac po komentarima pa mi sad fakat nije jasno kakva ti je ovo furka pisat ove gadosti koje si napisao gore.
@nadžak ti izgleda policajac .... 1.3.1.2
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
miline gledat kada svabo gazi,., jel ovo vracaju murjaci posudjene pare grcima
ne razumijem zašto su ušli među navijače šalkea ako su namjeru za sukobom vidjeli kod navijača paoka. ne kontam tekst.
PA zastava
šta zastava. ja na majci imam grb britanije, to izazove gnjev navijača šahtjara i onda policija ide nabubetat mene, a ne njih. gdje je tu logika. makedonija je država to se nekom svidjelo ili ne. policija je trebala isprazniti tribinu sa grčkim navijačima, a ne njemačkim.
Bas steta sto su povrjedili 'jadne' gostujuce navijace takvim ponasanjem, pogotovo jer se radi o jako finoj raji. To je bas nezamislivo na fudbalskim utakmicama, da navijaci zezaju jedni druge. Treba te huligane njemacke sve u gasne komore. Sta se desava sa fudbalom I tribinama ljudi moji>?
Nije to zezeanje nego vrijeđanje nacije