Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je ljudino
Zmaj !!
Imaju sad dvije zvjezde pjanica i dzeku?
sretno Edine.
može ga jedino Amri strpati ali poštujem i to!
Samo da pojasnim York light 100 S' to je bilo samo nadovezivanje na prethodni komenatar dat od Epica "ima da im ga Džekson strpa večeras pa makar ;)" ali si ti toliko površan i slijep. Sem toga, mislim da se na kraju ipak moja opaska obistinila iako nisam čak siguran niti u to. Šta li si ti dežurni zaštitinik lika i djela Edina Džeke. Moj komentar oupšte nije bio maliciozan ali degenericima poput tebe vazda nešto nije pravo.
Bio sam srčani navijač Barcelone. volim Romu( više volim Juve) samo zato što u njima igraju bosanci, i Roma će za mene prestati postojati (isto kao MC) kad Džeko i Pjanić odu. volio bih da Roma pobijedi i da ih poderu Dž i Pj isto kao Juvea, ali Barca će ih sumnjam zgazit. U svakom slučaju Džeki i Pjaniću želim dobru noć. uz malo sreće mogli bi ih uništiti.
Ovo kad se procita za naseg igraca i za patriotu...OoOoOOoo Dzekoooo majstoreeeee
Klupa bila hladana 12 godina.
kad si ga zabio Realu možeš i Barci kralju... ti si naš ponos k'o zastava... još kad bi Mire igr'o...
Bravo predsjednice, a Dzeki neka je sa srecom.