Uoči sutrašnjeg susreta Lige prvaka
0
Ozil: Onaj ko pobijedi Barcelonu može pobijediti i Manchester
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hmm ne znam zašto mu je prošle sedmice to bila noćna mora kad barca nije pobijedila rela zadnjih 7 ili 8 utakmica .
do prošle sedmice u 8 zadnjih utakmica barca ima 3 pobjede,3 neriješena i dva poraza protiv reala...
@amsa511 piši ti šta hoćeš,ali barsa je do prošle sedmice bila noćna mora za sve u realu,isto kao što je messi noćna mora ronaldu...
onaj tko pobjedi barselonu, ne moze pobjediti mancester jer to samo moze barselona,na ovoj utakmici ozil nece pipnuti lopte kao ni njegov kolega ronaldo jer je to mancester koji moze sve pobjediti ali ne i barselonu.
1. barca je u najlosijoj formi zadnjih 5 godina, mancester je u dobroj formi 2. barca nema trenera, mancester ima predobrog trenera za taktiku 3. barca prima golove iz prekida zbog nedovoljne visine, a mancester nece 4. sudija u klasiku selektivno gleda neke stvari, tj. penale, u mancesteru toga nece biti 5. barca igra otvoreno jer drugacije ne znaju, mancester se zna braniti i kako da real dobije mancu ???
Manchester-Real 3:1 Kagawa, Rooney, Van Persi - Ronaldo Go Mancho Go!
@MUFC Jel to već pizdiš pred ispadanje Mančestera?! Rano ti je golube! HEHEHE!!! :D
Ubjedljivo najbolja utakmica dosad, u vrhunskoj formi obje ekipe, ko propusti nije zivio:)
Jest ako vam sudija bude 12ti igrac, onaj ko pobijedi barselonu kojoj ne sviraju penale moze da nam ga pusi
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
jedini krivac barcinih poraza je trenutni trener, da je tu Tito Villanova drugacije bi bilo, jer trenuti trener sao zna jednu taktiku i nije dovoljno dobar daa bi igrao velike utakmice. Realova je sreca bila sto je Vilanova na zalost bolestan. Ako se ne ne vrati protiv Milana Braca ce ispasti, a ako se vrati vece su sanse za prolaz.
sada odjednom voli igrati protiv barce,a siguran sam da mu je do prošle sedmice to bila noćna mora...