Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se ,tugaljivo SP , niti jednog poteza do sada da ga upamtimo, ma \"niđe veze\" ukratko...
covjek je upravu 100% a ovi sto tvrde suprotno ocito nikad nisu ni gledali pravi fudbal i pravu igru, ovo sto je do sada prikazano u Juznoj Africi je u najmanju ruku zalosno
Ovaj igrac je bio strasan napadac,imao je njuh za gol kao malo ko,a o njegovim driblerskim vjestinama ne treba trositi rijeci,zao mi je sto danas nema ovakvog napadaca.
Chuck Noris dosadio vuvuzelama
Znam da nikada nisu u istoriji fudbala bili skuplji igraci ko sada a nikada losije nisu igrali ni u repkama ni u klubovima svojim a sve marke od igraca .................................
čuj loša lopta, ma daaj ja kad sam svoju krpenjaču šuto po njivi pa je letila ko prava a ova nova leti ko luDa
Prvo, lopta nije loša i to je samo izvlakusa zbog poraza i loših intervencija golmana. Brazilci igraju k\'o pi.cke jer igraju odbojke i tako dolaze do golova.
Slazem se snjim da je ovo svjetsko prvenstvo lose, ali neslazem se sto je reko da organizacija nije kriva. Oni su krivi sto igraju sa onakvom losom loptom, a lopta je losa, to se vidi iz aviona.
ma ima argentina izgleda jedino sa blesavim maradonom.. ostali svi su \'previse normalni\' pa fuj igra
Sve je ovo Mourihno napravio, najgore tek dolazi...
jasta... messi i brazilci (a i brazilci prvu odigrase katastrofalno) su dovoljni da zaboravimo na katastrofalne utakmice portugala, italije, engleske, francuske, holandije... pocetnu postavu spanije sa jednim napadacem... onda slabije ekipe... alzir, svicarska, novi zeland, srbija, gana, juzna afrika... nema sta svi igraju atraktivno... za navijace
To su kao KOlumbijci igrali atraktivno, nidje veze, a on je postao poznat samo po frizuri, a ne po svom fudbalskom umijecu. Je li on gledao Messija i Brazilce juce, stvarno je senilna bu-da-le-tina.
a sto mu tek Eto slozi..
Treba nam vise cupavih CIRKUSANATA kakav si ti bio na terenu? Fudbal je davno prerastao tvoju generaciju fizicki nedoraslih sarlatana...ne rise bogati, ni ti ni ostale \"legende\".
Hu Hu - e nek si mu rek\'o !