Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE! VICO NAPOLJE SVI NAPOLJE!
Dobro nam došao, nisi bio prljav igrač ni nacionalista kad se to od tebe trazilo, nadamo se da ovaj tim mozes pravilno uvezati i dobro voditi!
Mnogi ovdje palamude, a ako Savo Milošević ostvari uspjeh kovat će ga u zvijezde osim Bošnja nacionalista srbomrzitelja. Hoću da živim u državi gdje će svako imati mjesto bez obzira kako se zove i kako se izjašnjava po vjeri i naciji samo neka povede BiH u bolje sutra.
Savo Milosevic je platio 10 autobusa punih navijaca cetnickog pokreta, da napadnu nase navijace BH FANATICOS , na utakmici 2005. god izmedju Srbije i BIH. Dijelite dalje nek svi znaju koga su nam dusmanil doveli na mjesto selektora.
@prolaznik2023 Ne laži. Savo Milošević je dobar čovjek. To što pišeš treba ti saznati adresu i klepit tužbu.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ne mešaj tablete i rakiju...nikada☝️
Ne zanima me kako se trener zove, kakve je religije i odakle je. Al me nevjerovatno smetaju ovi uhljebi od saveza. Pa ne smijemo dopustiti da nas ove neznalice hebu u lice!! Ako imate mozga i karaktera, ne idite na tekme, ne punite kase od Saveza!! BHF, Ljute Krajišnike itd...ako ste ikakva navijačka grupa, onda se sastavite i pokrenite bojkot i proteste.
Prvi pomocnik srbo,kondicioni trener srbo itd itd fuj fuj
E čuj Jusufbegović trener reprezentacije,😂😂😂😂 ,Braco sl.mandat dobija
Sretno Momci
Eto super nam je reprezentacija, još samo poslije pobjede neke ako je bude da se dižu tri prsta...
Srbijanac iz Bijeljine ! 👍
Sve ide po planu SANU.Negiranje bosanskog jezika,brisanje prefiksa bosanski,orusavanje svi institucija na nivou BiH......,ali malo kurko puna je BOSNA ,svojih patriota.
Ko nas je kelo nije dangubio.
Jusufbegovic jedino je sposoban da palamudi na Areni a kad dobije priliku kao skoro u Velezu pokaze da pojma nema
Sta smo sebi dopustili ,hej politicari mali misevi
TV komentator i bezuspjesni trener Jusufbegovic je novi pomocnik
Navijači Bosne su najveći ološ, pljuju svejednog selektora kad tek dodje, a kad dobije otkaz plaču za njim. Najsveziji primjer je Petev, procitajte samo komentare na vjestima kad je imenovan za selektora i kad je napustio.
Jusufbegovic odlican strucnjak a i covjek...
I Arenin sportski analiticar 😂
Sportski analticar,trener ne