Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rent free.
Ovi srbi netreba da se puno bune, pola ovi na tribinama imaju crnogorsku krv jeri su im se mame dobro parile 80setih i dalje sa crnogorcima zemlja sa najvise kukavicih jaja u evropi.
Ne znam ja cije su sve crkve po Crnoj Gori.. i sam Njegos je izjasnjavao Srbinom. Haha taj narod je zaboravio poreklo, nazivali su se Crnogorcima al bili su Srbi
Standardna primitkvna srbadija. Sve što je drugo i drugačije njima smeta. Osim ako to nije rusko, pa makar i govno bilo, tu su ponizno pušački nastrojeni.
Već viđeno, više puta..
Stanje redovno...
Zabraniti Srbiju
Pa to im je himna oni dođu da divljaju.