Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast manijacima i ekipi zeljeznicara , drago mi je da je titulu uzeo klub iz mog grada , ali mi je isto zao sto to nije bilo Sarajevo ;)
Za sve one koji imaju namjeru pljunuti po ovoj trenerskoj velicini samo unaprijed da porucim: MOZETE LIJEPO SAMO ISPLAZITI JEZIK PA FINO KRENUTI OD AMAROVOG SUP\'KA, RAVNO KA JAJ\'IMA, MALO SE ZADRZITE TU, OBLETITE KOJI KRUG PO NJIMA, A ONDA RAVNO UZ CUNU, PRAVO DO GLAVICA, DOBRO ZINITE I GURNITE SEBI U GRLO!!! AMAR OSIM IMA TROFEJA KAO POLA LIGE SKUPA!!
kako je ovo prepucavanje bazveze kao da vam je 12godina zna se ko je najbolje ganga navija manijaci i horde su ispred svih.zato u nedjelju svi na jug na proslavu duple da vidi drzava ko je najbolji i zasto.manijaci s.grad
A kad pljune englez onda je kulturno...kad amar kao ne valja, j.eb.o vam englez m.at.er...kovjek ko gospodim, nakon sto je pogođen, palac gore ( sto je znacilo bravo sel.j.ak) , a potom pljunuo ( sto bi bilo nesto kao he..bem ti ma.ter seljacku)...KRATKO, JASNO, KULTURNO!!!
Ta nametnutu državu mi neželimo ništa napravit idiote, okazali smo vam da je nećemo nikad prihvatit i nikad nećete imat mira zbog nas. Tzv BiH je kvazi država poput Jugoslavije inećemo je prihvatit.
Sta je maloumnice, maca pojela jezik. Ovaj @ nesto fino sa tobom. Nesto ti objasnjava kao da zeli da pocnes normalnije razmisljati a ne shvata koji si ti retardirani ljigavac mamu ti ljigavu j e b e m...
Ako koristismozilu samo otvori link...
uzmi link iznad kopiraj ga u google, spoji slova koja su razmaknuta, pretrazi slike. procitaj tekst sa prve slike...
http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg
http://www.google.ba/imgres?hl=bs&sa=X&biw=640&bih=468&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=_woEmVSNyMJm3M:&imgrefurl=http://www.klix.ba/forum/vie
http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg
http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg hoces jos p i c k o retardirana...
http://hordezlastup.blogger.ba/ P i c k o nemoj se praviti lud. Da si bago retardiran to vec znamo. 24. oktobra 1946. godine spajanjem FK \"Udarnik\" i OFK \"Sloboda\" osnovano je sportsko društvo \"Torpedo\" koje godinu dana kasnije mijenja ime u SDM \"Sarajevo\". Prema planu koji je iznesen na sastanku u velikoj dvorani fiskulturnog doma novo Sportsko društvo trebalo je okupiti ono najbolje iz grada Sarajeva i BiH. Kao samostalan fudbalski klub \"Sarajevo\" egzistira od 20. maja 1949. godine, a dan kasnije je registrovano u Fudbalskom savezu područja Sarajevo. Znatno ojačano igračima iz ostalih klubova kojima je naređeno da pređu u novoosnovani klub Torpedo uspjeva u drugoj sezoni Jugoslovenske lige ući u društvo najboljih, ali nakon samo jedne sezone ispadaju da bi se odmah slijedeće sezone opet vratili. 1950.
bs.wikipedia.org/wiki/FK_Željezničar_Sarajevo
Početkom Drugog svjetskog rata zaustavlja se rad kluba. Nakon završetka rata klub se obnavlja i nastupa u prvoj ligi Bosne i Hercegovine koju osvaja i tako se plasira u prvu ligu Jugoslavije, u njenoj premijernoj sezoni 1946/47. Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub \"Torpedo\" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.[1] Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije.
@@ I još nešto kada je u pitanju vaš Amar...., po tvom je li se trebao onako šanerski obući u finalu kupa države BiH...., time je pokazao poštovanje prema svojoj državi u kojoj je jadna majko prvak i osvajač kupa.... Sve to skupa ukazuje kakva je ovo liga i kup, organizacija Komiteta finalne utakmice nula bodova..., ono je više ličilo na finale turnira u Župči, nego na finale državnog kupa.... Ma ništa ni s čim...., i onda neko kaže Komitet radi za dobrobit fudbala...., sve dok taj Komitet misli da su jedino gostujući navijači problem BH fudbala, nama nema napretka.....
@@ Dečko, nema opravdanja za postupak vašeg Amara, kao ni opravdanja za divljanje divljaka u Lištici....., to ako će Komitet raditi za dobrobit fudbala u BiH treba debelo kazniti (Amar-3 utakmice zabrane i 10.000 eura), Lištica (5 utakmica bez gledalaca i 50.000 eura)...., tako se radi u normalnom svijetu i Savezu...., što nije za fudbalskih terena ne smije biti na njima (pljuvanje i fašizam....) Drugo, Bešlija sasvim primjerena kazna, jer ako je npr.Suljić dobio za \"prst\" 2 ili 3 utakmice zabrane šta je tu sporno...., mada mislim da Zeba ne bi dobio toliku kaznu (jer je ključni igrač Želje)... I kada je taj slučaj Bešlije u pitanju, vi ponovno pokazujete da od drveta ne vidite šumu...., ne bi opet o pomoći Komiteta... Štimanja: Željo-Zrinjski, GOŠK - Željo, Željo-FKS, je li dosta, Rudar - Slavija, GOŠK-Sloboda, ti si spomenuo jednu, zar se nije trebala otvoriti istrage...., NE, ovdje sve štima..., hahahaha..