Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
libo me taki za klubovima, dok traje sp.
uh koji fudbalski giganti dolaze na balkan, ali bice gusto
ZIVKO JEEM MATER I TEBI I HASETU I SVIM PITARIMA
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
ha ha niko nije zadovoljan. pa najbolje je onda sjedite zaplite, fildzan u ruku i cmizdritie l*e*vati jadni.
nisam iz sarajeva al mi je sarajevo nekako najdrazi klub u BiH al kad vidim ove navijace tacno mi se zgadi taj klub... ja zelim sve najbolje i zelji i borcu i zrinjskom, sirokom ne mogu to rec (jer je po meni pravi ustaski klub u kojem nece ni srbin ni musliman nikad zaigrat zato mi je i mrzak dok u ova 3 ostala kluba nema toga)... dalje zar nije bolje da nam klubovi prave dobre rezultate pa za koju godinu nam budu 2 kluba isla u pretkolo lige prvaka il 4 u kup uefa il budemo nosioci u izvlacenju... ne volim vrijedjat al ove seljacine sto glume face preko interneta ostavite se tipkanja i idite kopajte niste dorasli komunikaciji
OTKUD ZIDOVI U EVROPI ZELJO BICE TESKO.??
ako Bog da uefa i fifa ce da rijese sizuVaciju xD nema evrope nema repke xD dosta je blamaza xD
Lozana nije osvajac Kupa Swiss nego je igrala u finalu i izgubila 6-0 od Bazela!!
forza zeljo forza zrinjski forza siroki ! ! ! svaki BiHovac je uz vas a ostali tishu ! ! !
MRZIM ČIFE, AL ĆE MI BITI ZADOVOLJSTVO NE OPISIVO I DRAGO DA ISPADNETE, SAMO ZATO ŠTO ŠTE ISPALI ONAKVI KLOCEVI.... \"SVI U NAPAD MRTAV JE HASE\"... IMA BOGA... ABD ŽELJO ZDRA\'O OVE GOD. LP...HAHAHAHAHA
@ Horde Zla znas li slucajno koga je Saraj\'vo dobilo, nisam vidio
Ma uzimamo židove
Ma razbit cemo židovske levate ... FORZA ŽELJO !!!
Horde Zla 21.06.2010. u 15:44 FK SARAJEVO NECE JACE BITI AKO ZELJEZNICAR ISPADNE A NITI CE BITI SLABIJE AKO ZELJEZNICAR PRODJE . BEZ RAZLIKE STO CUJEMO , VIDIMO BUDIMO KOREKTNI I POZELIMO NASEM SAMPIONU DA STO BOLJE PREDSTAVLJA NASU DOMOVINU . SRETNO ZELJO ! !