Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek sad se uključujem u diskusiju. ovi kreteni koji ne vole ovu zemlju teks i široki nek se nastave ulizivati hrvatskoj, hahahhh, jadni su. kako ne vidi da u R Hrvatskoj Hrvati zbijaju sale na njihov racun, da ih nazivaju sirovim hercegovcima, polako im zatvaraju sva vrata koja su im tatice Gojko i Franjo otvorili...Tacno je da siroki prirodno i geografisi (hahhhhhh) gravitira zagrebu, stvarno su jadni, umrijeti ce ulizujuci se... fuj, grozno
Ko ce dati gol? Sergio,sergio,sergio,sergio,sergio sergio.sergio.sergio.segio,sergio, Sergej Barbarez!!! Ja ove sto nisu igrali za Bosnu ne priznajem. Dobar je igrac Sajo bio, ali kao da vodi klub iz Turske, a ne svoju drzavu. Nezainteresovano izgleda. Mislim, neka pokusa. Bilo je i gorih na njegovom mijestu. Sjetite se \"aj tinksa\" Volio bih da se varam, ali mislim da se Sajo precijenio. Jedan je Sergej Barbarez!!! Ti si na redu care! :)
gdje ces mu napisati leadership skils... sad si ga bas zbunio :P
Ali moramo priznati da je naspram Sušića, Ćiro kralj, kralj, kralj.... ĆIRO VRATI SE, MOLIM TE!!!!!
Papeeeeeeeeeeeee, papcinooooooooooooo jedna glupa!
Pape, ucini nam uslugu....napolje iz reprezentacije dok jos nije kasno! Nemas nikakvih \"leadership skills\", papcino glupa! Ti si dobar samo da ores njivu a nimalo nisi stvoren da radis sa ljudima!
ima razloga za brigu itwekako... pa ovaj čovjek nije ni za selektora Slobode a kamoli za reprezentaciju! Svaka mu čast kao igraču, ali kao selektor 0.
Sta vi znate , veze vi nemate... \"Ko ce dati go ...!? Pape, Pape , Pape Susic, Pape, Pape , Pape Susic...\"
KOJE \"DRUGE REPREZENTACIJE\" DA POGLEDAMO PRIJATELJU?? JEL\' SLOVENIJU??? MOŽDA \"VELESILU\" SLOVAČKU KOJA SE KAO PRVA U GRUPI PLASIRALA NA SVJETSKO PRVENSTVO??? PA SLOVENAČKI NAJBOLJI NAPADAČ JE ZLATAN DEDIĆ IZ BUŽIMA KOD BIHAĆA, A IGRA, ZAMISLITE - KAO PRVOTIMAC \"SLAVNOG\" BOCHUMA!!! ;-) :-D :-) ZNAČI, BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE, VEĆ SRCE (I PAMET) U JUNAKA. KAD KAŽEM \"JUNAK\", MISLIM NA SVE JUNAKE, PA ČAK I UBLEHE IZ RUKOVODSTVA SAVEZA. MENI SE SUŠIĆ ZGADIO ZBOG JEDNE DRUGE STVARI, KAD JE REKO DA ĆE NAPUSTIT REPREZENTACIJU UKOLIKO NAS BLATER I PLATINA SUSPENDUJU !!! KAKAV \"PATRIOTA\" NEMA ŠTA !!! ;-) DA JE SAJO PRAVOSLAVAC ILI KATOLIK, OBJESILI BI GA OVI \"TREĆl\" I \"OSTALI\" ZA MYDA. UGLAVNOM, SAČEKAJMO!!! I TATA ĆIRO JE ZIJANIO - S.V.E - PRIJATELJSKE UTAKMICE OSIM SA SNOBOVIMA UZBEKISTANA (0:0), A RIJEKA, BUGARSKA, IRAN...... SVE JE TO ĆIRO ZIJANIO.....
Jedino Barbarez je pravo rješenje za odlazak na SP, samo sa njim vratila bi se prava atmosfera među navijaće(zbog kojih se i igra), a u igrače bi se vratio pobjednički duh. Nema dalje. Pozdrav svim BH Fanatikosima !
CURO JE BOG ZA OVOG PECINSKOG RETARDA. JAOOOOO, VIDI MU SAMO SELJACKE LABRNJE. NA CELU MU PISE DA JE GLUP KO KONJ.
Ciru nisam nikad volio, ni prije, u toku ni poslije vodjenja repke, jednostavno ne podnosim ublehe. A on je to uvijek bio, ali se moram sloziti sa tim da je ako nista covjek vratio nadu da bi mogli nesto napraviti iako nismo apsolutno nista napravili. Statisticki Baka je bolji bio, da uzesmo Srbiju otisli bi direktno na svjetsko. Medjutim, ovaj lik sad mi je ubi svaku volju za gledanjem reprezentacije, nisam prestao da navijam niti da je volim, al jednostavno nemam zelju da je gledam, jer su vece mogucnosti da izgubimo od bilo koga nego da uzmemo bilo koga. Kao sto rece forumas SMJENA \"Ako ga ne smjene, imacemo najgore kvalifikacije do sad.\" Prije smo barem mogli kalkulisati dvije tekme prije kraja kvalifikacija, sad cemo ispasti, dvije tekme nakon pocetka kvalifikacija.
Ciro je simpatican cikica koji nas je sve uveseljavao,ali ne smijemo zaboraviti da je on doveden samo da bi spasio guzonje iz Saveza. Sa ekipom koju ima Bosna je mogao vise uraditi ali ... Sajo mi se nije svidio jer je dao onu izjavu,kako nije htio ranije preuzeti reprezentaciju jer nije htio da rizikuje , sto znaci da je dosao na gotovo i zeli da on usicari sto god na Zmajevima - to za mene nije patriotizam. Ipak u svakom slucaju mu treba dati sansu i ja mislim da ove godine nasi Zmajevi mogu mnogo toga napraviti u kvalifikacijama. Ibricica od prve minute staviti jer on ostavlja srce na terenu
Ovdje ima puno bolesnih ljudi, sto jest jest! Kvalifikacije jos nisu ni pocele a mi vec hocemo da otjeramo selektora i da blagoreceno sahranimo. Da nije jadno, bilo bi smijesno! Neznam kako se mozemo nadati da cemo konacno otici na veliko takmicenje ako nemamo ni postavanje prema covjeku koji vodi nasu nogometnu selekciju (cast izuzetcima!).
E moj edine isanovicu konjislave.Nisi tako bio oprezan sa ostalim duducima kojima je protiv imalo jacih repki procent bio mnogo manji.Koliki je Cirio od 18 mogucih bodova protiv POR.spanije i turske svega jedan imao procenata.da ne govorim o nerijesenim protiv farskih,poraza protiv malte,rijeke. tako da iskreno mozete papetu samo pofafati i pitati imali jos.