Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast... poceo sam navijati za Olimpik
pa ja , Olimpik je klub ,a a ne ovi kilavci sa Koševa i Grbavice , vazda ih naguze kad god gostuju.
Ivo Ištuk je već smjenjen,a kandidati za novog trenera su:Mile Petković,Nenad Gračan i Ante Miše.
@@adi Maloumnice jedan, ja se ne mogu odcijepiti od onoga sto je moje. Ako si bio pametan, a ocito nisi, mogao si citati izmedju redova....... A posto neces da citas, i ne zelis, ja cu ti reci... REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA, NAKON DEJTONA NOSI KONTINUITET PO MEDJUNARDNOM PRAVU. Dalje.... Ukoliko dodje do disolucije BiH ,u sta se u RS-u, zestoko upinju, nije frka....biti cete isto kao Turski Cipar. I zbogom:) Od drzavotvornosti cete imati nishta....igrajte s Obilicem, ali covjece gledas preko Drine, pa eto vas tamo.
j...o vas i olimpic i sroki ja ga sad zabio iz ofsajda
Pa imate vi 24% :-) ove jadne zemlje...tko vas zeli :-),slobodno se odcijepite
Široki šampion!!!
@abe valja onda neka se udba1946 udruzi sa fk mladost iz zupce oni donesu stadion a vi huligansku sekciju \"u brak\"
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
@bordo odin,nikad to dozivjeti neces,FK SARAJEVO je jedno i jedino i takvo ce ostati zauvijek,nek se olimpic ujedinjuje sa famosom,zeljom i ostalim malim klubovima :D
Vise je nego ocigledno da je ekipama tipa Zrinjski, Siroki, pa i ekipama iz RS-a potpuno svejedno kako ce zavrsiti utakmica....Jer oni vjerovatno imaju mig da e NS BiH raspada. Jer, kako stvari stoje, nema sanse da se izabere jedan predsjednik NS BiH. Ali, i Boze pomozi da je u raspadu NSBiH, ili ti njegovoj disoluciji, najvece zlo. Fol je u tome, da se na ovaj nacin lagano vrsi disolucija BiH. Volio bi da sam u krivu, ali evo ispravite me ako grijesim, jer majcin sine hajde ti objasni Platiniju da Petkovic i Dominkovic vise vole BiH, nego jedan Srbiju, a drugi Hrvatsku. Ja rezerven domovine nemam, a separatori nek se odcijepe, a nas kojima je Bosna jedina domovina ostave na miru.
Jadi clanka, s brda s dola, ne zna se ni pocetak ni kraj. Pa kad je bio prvi gol za Olimpik ? Pa citate li vi sta pisete ?
Ne prosipaj se ko secer iz puknute kese i slijep vidi da si fake
Opet pobijedili svi sarajevski klubovi (Zeljo, Olimpic, Slavija) osim onog jednog koji jedini nema svoj stadion al ako Torpedo ulozi zalbu mozda se utakmica u Tuzli ponovi pa i njih ogrije sunce
napokon dokazanu da su navijaci jedini problem bih fudbala a to prvenstveno mislim na pitare. olimpic pobijedi i stadion cijeli pljesce rascicu i onom sto je dao treci gol isto tako. huligani,narkomani i ostali hamelj zakonom zabraniti i poslati u japan.
E SVASTA MENI OVO U VEZI SIROKOG I OLIMPIKA NIŠTA NIJE JASNO KO JE POVEO KO JE IZJEDNAČIO PET PUTA ČITAM TEKST I NEMOGU DA SKONTAM A GLEDAO SAM PRVO POLUVRIJEME NA TV BILO 0:0. CITIRAM \"U 77 minuti domaći uspjeli izjednačiti rezultat a nigdje nema da je Olipic vodio\" . Imaju li ovi ljudi na sa-x završenu osnovnu školu.
JA NISAM OVAKVOG RAZMISLJANJA,KRADU MI NICK,JA SAM DAVNO IZNEO MOJE MISLJENJE A TO JE DA NAMA BAKIR TREBA U SKUPSTINI,BILO KOJA ULOGA,ILI FAHRO. ZA KOJEG BI SE VENTUALNO ODLUCILI MOZE I KO NEKI IZBORI BITI OD SVIH CLANOVA,ALI DA MIRZA OSTANE,OVAKVU IGRU NISMO NI PRIJE RATA IMALI.