Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan pehar u Dolini Cupova !!!
Kako bi uskladili naziv navijačke skupine sa novim ambijentom stadiona Otoka i kako bi sve imalo smisao i harmoniju, navijači fk olimpica su si nadjenuli ime \"Topla Braća\"
Pa jadnici navedite razloge zašto \"palac dole\"! Nemate kontraargumente moji žalosni Dimitrijevići!
Dok je tata na čelu Komiteta za NEnormalizaciju biće trofeja. Pa ni GOŠK-a niste uspjeli pobjediti bez pomoći sudija. SRAMOTA!!!!!
Marina, Nnaabbijem i tebe i tvoj svinjski na qquurrac! UUssttaasskim i ffaassistickim klubovima nema mjesta u sportu!
ajmo plemići uzmite im i kup vidiš da seljačine podvelezke nemaju za dva para rukavica,
Volim ŽELJA!
Mi smo s Kupom zavrsili, cuvajte snagu za Sarajevo. Forza Zrinjski!
@The Pieman BAS SI VICKAST
Imam dojavu da Torcida nije odnijela transparente u Split, kažu da su ih ostavili na nekom smetljištu oko Bradine. Požurite manijačići, možda nađete koji.
ala gori onaj bordo transparent, mashalla manijaci
Samo da upitam, a hoće li manijačići praviti nove transparente ili će zamoliti Torcidu da im vrati one što su im oteli u dolini buhtli?!
http://www.youtube.com/watch?v=SpBafulod0Q&feature=player_detailpage ako si vec dosadan pogledaj kako prolaze vasi transovi na grbavici...
Hoće li manijačići praviti nove transparente ili će zamoliti Torcidu da im vrati one što su im oteli u dolini buhtli?!
posto je karta na otoci, zna li neko ???
FINALE: Zeljeznicar vs. Sarajevo !!!