Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@EA13, vidis u zadnjem postu si pogodio sustinu, isto kao i Bakir Tiro u svojoj kolumni. Zasto su osnovani BP 1946, pa upravo iz razloga sto nas je boljela nepravda prema voljenom klubu, boljelo nas je da se amateri igraju sa necim sto je nama sveto. Organozovali smo se i registrovali. Kamo srece da nas primjer slijede svi. Neces vjerovati, u udruzenju imamo i simpatizere Zeljznicara naseg najljuceg rivala. Zasto? Pa jednostavno su prepoznali ideju kao nesto pozitivno. Manite se komentara j..bo ovo ono, nisu oni pravi .. itd. Sarajevo nije otislo u evropu jer nije ispunilo uslove licenciranja stadiona. Tada smo krivca nasli u NS. Krivac je bila nasa uprava i nikada vise tu gresku nisu napravili. Ovaj put je greska na upravi Slobode.
Najlakse je u ovoj Bosni biti zlonamjeran,ne mrzim ni Sarajevo niti jedan klub (sem tottenhama),samo me nerviraju razmisljanja kako se samo toboze radi protiv pojedinih klubova,imam prijatelja Pitara radim sa dvojicom Zeljovaca,ja sam Tuzlak i uvijek je prisutna zezancija na neciji racun,al to je sve normala,samo ne govorite mi da neko radi protiv Sarajeva ciljano,jer i drugi ispastaju,ti gledas iz ugla Sarajeva,al Sloboda je hiljadu put vise najebala u ovoj ligi,ne znam sjecas li se one utakmice Zepce-Sloboda kada se igralo do 110 minute dok sudija nije odsvirao penal kojem su se smijali svi na stadionu,al nepravda je prema svima ne samo Sarajevu!
Paša moj, svi stadioni u bivšoj Jugi su napravljeni od samodoprinosa, znači za te stadione novac su odvajali i moji i tvoji roditelji. Takav je sistem bio. Druga je stvar što neko misli da je nešto njegovo. Jesi li siguran da u gruntu piše da je neki stadion 1/1 vlasništvo. Hajde da se kladimo da takav ZK izvadak nigdje ne postoji. Bilo mi je ugodno razmijeniti mišljenje s tobom, ipak vidim da nisi zlonamjeran.
Sloboda barem ima SVOJ stadion za razliku od Sarajeva koje je samo gost stadiona na kome moze igrati ko hoce samo ako plati!
@EA Čuj bez ijednog valjanog razloga. Pa, Sloboda ne zadovoljava osnovne kriterije ni za Premijer ligu, a kamo li za Evropsku ligu ili , ne daj Bože, za Ligu prvaka. Zaboravljaš da jedne godine ni Sarajevo nije dobilo licencu za Evropska takmičenja, upravo iz razloga zbog koji nije ni Sloboda dobila prošle godine.
Zelim da kazem da se prestanete stalno zaliti i kukati kako ste ko vi uvijek najvise osteceni..Da se vama desilo ono sto se desilo Slobodi prosle sezone (uzimanje mjesta u Evropi i preko lige i kupa bez ijednog valjanog razloga),mogu misliti tek tada kukanja,da ne pricam za navijace,kako to da se bas uvijek vasim navijacima dogadjaju belaji na gostovanjima.Imam jednog prijatelja pitara koji je slikovito reko \'\'Jebem ti vise gostovanja,kad na svakom budem po 10 minuta,odmah nas istjeraju radi debila\'\'
@EA13 Hoćeš reći, da bi bilo u redu da je za Sarajevo tog dana nastupio Maksumić (koji je jedan od bitnijih igrača). Ma ja nismo znali i tako to................. Nije mi jasno šta hoćeš da kažeš. Pravila su jasna iako se u prošlosti nisu poštovala kada je tim sa Koševa u pitanju.
Odjednom Sarajevo ko postuje pravila,jadna majko uvijek vi osteceni,a sto Slobodi uzese Evropu prosle godine,pa sad hoce zasluzene bodove postignute na zelenom terenu,et sad ko da vam je Gavric tri gola zabio,bas me interesuju vase reakcije da je obrnuta situacija bila,usutili bi se ko picke....
Koliko se ja sjećam, prekinute utakmice u Posušju i Banja Luci kada su u prvom slučaju napadnuti navijači Sarajeva (čak je i pucano na njih), a u drugom slučaju udaren igrač Sarajeva od strane navijača Borca, po pravilu su trebale biti registrovane u korist Sarajeva, u oba slučaja su bodovi dodijeljeni domaćinima koji su izazvali incidente. Slučaj iz Zenice, kada su navijači Čelika pogodili sudiju, trebala biti registrovana u korist Sarajeva, ali Sarajevo nije pristalo na to već insistirali na novoj utakmici. To niko ne spominje. Sada kada treba primjeniti pravila u korist Sarajeva, PROBLEM. P.S. Polupismenim papcima poput korisnika \"Miljuš\" i \"Jale\", ne da im treba zabraniti upotrebu računara i interneta, već im treba zauvijek i struju isključiti, jer oni svakako žive u XV vijeku.
@dealer, nema tu ni po babi ni po stricevima. Pravila su jasna i explicitna. Niko nikome nista ne treba da da. Sarajevu ce biti upisani bodovi prema pravilniku i to je jasno ko dan
dajte im bobe, molim vas dajteee im bobeee...
Pitari, Hz ne obazirite se na provokacije likova poput Jaleta i slicnih. Ovdje je sve cisto i mi cemo nase izgurati do kraja. BP 1946 se NE bore protiv Slobode, mi se borimo za Sarajevo. Slobodin argument je da nisu znali. Pa Garavic ili kako se zove igrac, je dosao u Slobodu kao slobodan igrac, Olimpik ih nije bio duzan izvjestiti, oni su bili duzni provjeriti stanje kartona kod NS ako vec nije pisalo nista u ispisnici. Sloboda kao i vecina PL klubova je predvodjena amaterima koji prave greske. Ovu gresku ce Sloboda platiti i za to ne treba da krive Sarajevo nego sebe. Ovu gresku bi platio bilo koji drugi klub.
Jale kondomcino rebrasta seljacka, koga si ti branio pleme ti j.ebem ratarsko.. Hajde ostavi kontakt pa da popricamo mamu ti smetljarsku.. Daj roki da se vidimo, da vidis te pitarske picke stoko seljacka PS. Daje se novcana nagrada za adresu ovog majmuna pod nickom Jale !!!
IZDRKOTINE LJUDSKE TUZLACI DABOGDA ISPALI IZ LIGE I ONAKO STE GRADJANI DRUGOG REDA SEREMO VAM SE NA SELO TUZLU GADOVI LJUBOMORNI TREBAO VAS JE CETO SVE POBIT MAMICU VAM NEOTESANU PLANETA SARAJEVO 4 EVER
....karino ljudska, izdrkotino tuzlansaka, cist primjer sto mrzimo tuzlake ko cetnike. NAJEBEMO TI SE KOMPLET FAMILIJE JADO JADNI FCS I PITARI4EVER