Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahahah svinjski,pa cuj 2 km hehhheheheh
eto imamo na sta bit ljubomorni haha kao isto sam ljubomoran i na tvoje pedersko ime
Koliko mržnje na portalu pa to je strašno.Svi smo mi u istim problemima.Zašto se zamarati nacionalizmom kada samo zajedno možemo pokrenuti ovu razjedinjenu državu i učiniti da sva tri naroda žive bolje i u miru.Dosta je bilo mržnje prihvatimo i shvatimo da moramo dijeliti ovaj komadić zemlje jer nam druge nema.Briga EU za nas i naše probleme,okrenimo se sebi.Pozdrav od \'\'škutora\'\' iz \'\'Lištice\'\' svim razumnim i dobrim ljudima širom naše male domovine.
Stvarno je zalosno da je prema ovakom jednom evropskom gigantu strast zaspala, hahahahahaha........
Hrvatski Športski Klub... Znaci... U stvari nemam snage ni volje da napisem nista kriticki, jednostavno ne mogu puna mi vas je kapa! Eto vam vas HŠK i j.e.b.i.t.e se!
Velika podrška novoj Upravi! Ljubumorni likovi neka ga pod.udlaju.
smješan klub sa još smješnijim navijačima buhahahahahaha
pa koliko su suradnji napravili diljem herceg bosne, ovaj svinjski ima aspiraciju da postane reprezentacijom hercegbosne.
Ne treba buditi strast prema svinjskom jer ona nikad nije ni nestala. Kulen, mortadela, pecenica, dimljena vratina, sve su to sjajne stvari prema kojima svaki gurman gaji izuzetnu strast. (muslims, consider yourself excused from this comment)
ponestaje para od sverc-komerc aBda ce se ugasiti ovaj smijesni klub za koju godinu ili bar preseliti u \"zupanijsku\" ligu.......zna se da je velez simbol mostara koji je proslavio grad a zrinjski odron
Za tebe kuca Herceg-Bosne srce !!! BIH=Bog i Hrvati
a zrinjski je klub svih hrvata jel?
@RA-SA Zar se ne kaže \"Svinjski\"
Ne kaže se Zrinjski nego Hinjski
Hoćete li opet navijati športski i podapinjati noge igračima ko sa Cerićem?