Nogomet
3

Nova uprava: Cilj nam je probuditi usnulu strast prema Zrinjskom

FENA
Foto: hskzrinjski.info
Foto: hskzrinjski.info
Nova uprava HŠK Zrinjskog iz Mostara saopćila je kako joj je među prvim kratkoročnim ciljevima vratiti ljude na stadion te probuditi "usnulu strast prema Zrinjskom".

Zbog toga je odlučeno da se vrati cijena ulaznice na 5 KM za tribine. te 2 KM za stajanje.

"Također, žene i djedovi sa unucima imaju besplatan ulaz na stadion, a u saradnji sa Udrugom prijatelja športske obitelji Zrinjski, odlučili smo ove sezone krenuti sa prodajom sezonskih ulaznica po cijeni od 60 KM za tribine i 25 KM za stajanje", navodi se u saopćenju.

Iz Uprave mostarskog premijerligaša istaknuli su kako će do početka sezone biti poznato ime novog direktora Kluba kao i novog šefa omladinske škole, a do kraja godine će se imenovati i sportski direktor kluba.

Uprava Zrinjskog obećala je kako će u idućem razdoblju dogovoriti partnersku saradnju sa svim nogometnim kolektivima koji nisu dio obitelji Zrinjski, a već su stupili u kontakte i donijeli odluke o potpisivanju ugovora o suradnji sa HNK Čapljina, HNK Brotnjo i HNK Stolac.

"U narednom razdoblju uzete su obveze dogovaranja iste partnerske saradnje i sa NK Vitez, NK Žepče i HŠK Orašje, čime želimo zaokružiti jednu cjelinu koja će u vremenu koje dolazi stvoriti od HŠK Zrinjski snažnu sportsku referentnu tačku svih Hrvata u BiH", navodi se u saopćenju.

Dodali su kako je dogovorena saradnja sa Udrugom navijača športske obitelji Zrinjski, koja će putem odjela za marketing, medije i navijače aktivno učestvovati u radu Uprave.

"Budući da povjerenje treba biti dvosmjerno, nadamo se da će i navijači pokazati povjerenje u Upravu, te dostojanstveno, srcem i punoga glasa navijati za Zrinjski. Svima nama cilj je isti: HŠK Zrinjski", navodi se u saopćenju Uprave HŠK Zrinjski iz Mostara.