Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno) ...
nakon što su prodali sarajevu kup i čelik uz želju i borac idu na moju crnu listu
Odakle ti ideja da su oni prodali Kup Sarajevu?
reko mi jaran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok god su u čeliku podobni a ne sposobni nema napretka. nažalost pojedincima ovo odgovara
e moj celik sta ti SDA politika radi...nevjerovatno,.a jos su mi gori ovi sto idu na utakmice,pogotovo ovi koji ce otici protiv leotara kad se bude igralo..koja crna evropa kad nema licence,najbolje bi bilo kad bi federalna inspekcija malo procesljala celik,mutne radnje se rade vec godinama.fabrika za pranje para...necemo mi vidjeti trofeja i evrope dok stranka upravlja celikom.
Gdje si Dino kućo stara. Jel se konačno spustilo na zemlju a bilo je Čelik će nas natuć ovo-ono. Za sezonu-dvije će se tek vidjeti ko je glavni u ligi...ko Dinamo u Hrvatskoj.
posteno je bilo.skidam kapu !!! sve cestitke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istuklo vas Sarajevo k'o seljak zenu!
Čuj nisu igrala dvojica da budu spremni za revanš???? Ja konto Messi i C. Ronaldo pa mogu preokrenuti rezultat.... ovako teško, daj Bože da im ne bude petarda....