Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo godine tuge s tobom imam ja a ti si moja srecaa najveca, samo godine bola i nadanja od slavnog kluba ostalo je samo ime...
uzeli su pare od sarajeva u subotu na otoci da se uzme bod širokom,abdulah car,a žao mi je robijaša niko o njima i ne priča više ovi foteljaši ih pocijepali,ne smiju ni ispred stadina se okupljati više a bila solidna i dobra grupa
Ako želite da se pobolje upoznate sa ovim statutom, posjetite stranicu NGG "Za Čelik", tu je sve objašnjeno, a i postavljen je statut koji će ući u razmatranje: http://zacelik.org/ SAMO ČELIK!
"Zenički premijerligaš bi iz finansijske dubioze se trebao izvući kroz dodatne prihode od članarina" Ovo je stvarno smiješno! Džaba vam statut novi kad nema keša ni investitora, samo produbljujete agoniju, mada je opet bolje išta nego ništa. Ovo izgleda kao jedna velika ubleha, čuj finansijski će "stabilizovati klub" kroz članarine. Ne budite SMIJEŠNI, samo dijete može u ovo povjerovati!
To je klix napisao, mi to nikada nismo spomenuli. Svaki put kada se govorilo o statutu, napominjalo se da članarina uopće neće uticati na finansijski oporavak kluba jer je to mizerna cifra. Ovaj statut donosi nešto bitno, a to je transparentnost koju do sada nismo imali, uz to novi plan i velika reorganizacija kluba.
Upoznat sam ja sa ovim vašim statutom, onoliko koliko je to bilo moguće putem medija. Znam da ima još jedan dio/program koji je vezan za finansije, investitore ... koji nije predstavljen, on će navodno biti predstavljen kada i ako se ovaj usvoji. Sa tim se oni nadaju da će uspjeti prikupiti potrebna sredstva za finansijsku stabilizaciju kluba.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
celik, kako mi je to drag klub, naravno poslije zelje.. Brkic sta je on golova zabio
sarajevo im dalo pare da uzmu makar bod širokom,po 2 milje dobili po igraču fuj,fuj,ma robijaši su u pravu 100%,oni su čelik a ne ovi plaćenici
Pa sta ako su dobili premije za bod ili pobjedu? To je apsolutno dozvoljeno i samo dodatni motiv. Nije dozvoljeno platit nekoga da namjerno izgubi, dat mu dodatnu motivaciju jest.
Kupuje gamad utakmice da ostane u fotelji Nema teorije da se ovo usvoji, oni nose Čelik sa sobom u grob
Bravo.
neka bude bravo kada ga usvoje,sto se naravno nece desiti.
Zašto se ne bi desilo? Samu Radnu grupu čine sve članovi Skupštine (koji trebaju glasati kasnije za ovaj statut), i to dovoljno govori u kojem će se pravcu odvijati glasanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)