"Zenički premijerligaš bi iz finansijske dubioze se trebao izvući kroz dodatne prihode od članarina" Ovo je stvarno smiješno! Džaba vam statut novi kad nema keša ni investitora, samo produbljujete agoniju, mada je opet bolje išta nego ništa. Ovo izgleda kao jedna velika ubleha, čuj finansijski će "stabilizovati klub" kroz članarine. Ne budite SMIJEŠNI, samo dijete može u ovo povjerovati!
To je klix napisao, mi to nikada nismo spomenuli. Svaki put kada se govorilo o statutu, napominjalo se da članarina uopće neće uticati na finansijski oporavak kluba jer je to mizerna cifra. Ovaj statut donosi nešto bitno, a to je transparentnost koju do sada nismo imali, uz to novi plan i velika reorganizacija kluba.
Upoznat sam ja sa ovim vašim statutom, onoliko koliko je to bilo moguće putem medija. Znam da ima još jedan dio/program koji je vezan za finansije, investitore ... koji nije predstavljen, on će navodno biti predstavljen kada i ako se ovaj usvoji. Sa tim se oni nadaju da će uspjeti prikupiti potrebna sredstva za finansijsku stabilizaciju kluba.
Prikaži sve komentare (27)