Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Đeko je luzer decenije. Nema mu konkurencije ni blizu.
Ej moj Dzeko, sto nisu te bombardovali ponuadma dok je trajala ta klauzula?
za bosnjakinju: j e b o ti sava mamicu peksinavu a ti c r k n i od zavisti v l a s i n o
ja sam muslimajmunka, ali priznam da bi platila da ga primim od save milosevica i ja imama mi, srpska cuna, i lijepo lice, za razliku od ovog anonimusa dzeke, koji igra za mizernih 300-000€ po sezoni. Savo to okrene za manje od mjesec dana. sta ja mogu kad je moja kvazi \"nacija\" najveci gubitnik na svijetu.
http://msn.foxsports.com/foxsoccer/search?sp_q=dzeko
Mozete ga popusiti Dzeki a taj Savo Milosevic je papak sa dna kace .........................
Opet članak o Đeki. Ma hebo vam on mater u gujicu peksinavu. Da hoće obje noge slomiti.
Tipicne bosanske zavidne duse! :)
Tako je ljep,tako je fin, vidi se da je Bosnjacki sin. Vedro mu lice ,celo visoko, kad igra fudbal-leti k\'o soko. Volim te Dzeko,k\'ok\'o svoje oko.
ha ha ha ha pa ko ce te? Wolfsburg ce ti ostati najbolji klub za koji si igrao ikad. uskoro padas kyrcu za usi.
Dzeko je dragulj il dukat zut, niko mu ne sme stati na put. Dzeko je kralj,Dzeko je car, rastura mreze u dar mar. Dzeko je momak iz zemlje ove, najbolji strelac za golove.
\"navodno\" hehehehehe majko mila ko samo pozaposljava ovu stoku polupismenu novinarsku.? koji ste zombiji u normalnoj drzavi nebi mogli uredjivati ni pisati za \"veselu svesku\"
Ja sam Srbin i volio bih da imamo igraca kao sto je Dzeko.
Edin sigurno odlazi u ovom prelaznom roku, Mario Mandzukic potpisao za Wolfsburg, tako da ce Dzeko sigurno u City
Jel to onaj Savo iz Bijeljine sto bi dao guzice da bude sa \"svojima\"? Onaj papak sto dize kragnu od dresa, jer se prica po Bijeljini da tako izgledaju talijani? hahahahahahahahahahahahah Alal mu vera