Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
92 je rekao ne,neću da treniram reprezentaciju,koja izvršava agresiju nad mojom zemljom,i to svaki bosanac mora da cijeni,,šta reći legenda..
gospodin u pravom smislu te rijeci.... respekt gospodine Osim :)
A koja je to moralna ili sportska vertikala Ivica Osim,da bi on nešto trebao sastavljat iili predlagat!Prije svega on je bolestan čovjek,imao je dva udara i nije sposoban za bilo kakav rad,neka odmara!Drugo on je neobjektivan,svojom izjavom da su klubovi samo Sarajevo,Čelik,Željezničar i Velež,potvrdio je da je zaostao!Danas je 12.4.2011,godine i ono što on pamti iz 1970.više nepostoji!Htjeli vi to priznat ili ne jedina konstanta koja dolazi iz BiH a posljednjih godina izalzi u Europu je Široki Brijeg,i moj Osime,nema ti saveza bez Širokog Brijega!Pa Široki ima infrastrukturu koju na Balkanu ima malo klubova,i sad bi zbog nekog jugonostalgičara trebali gurat Veleža koji nema za štruce,ili Zenicu gdje je standard karta 2 km burek 1,5 km!Nogomet je novac,a novac to smo mi,ili točnije Široki Brijeg!Ako Široki padne a digne se recimo Jedinstvo iz Bihaća,nema problema jači si izvoli,ali vraćat se u neka vremena Jugoslavije je pogubno... jer nestat će svega!
Respect za \"Švabu\" ... ali zar nije Edina odveo onaj Čeh (jeli Jirži kako se već zvao,ma znaju Željovci) !!!
Belosvetski moćnici nas testiraju - ako smo spremni ovo progutati bez halabuke onda je sledeći korak \"mirni razlaz\".
Zasto bismo ikoga interesovali. Nismo ni sebi dobri, a kamoli kome drugom
Napravise zgrade i naselise idiote, gdje sam ponekad lovio ptice. Skoro odem kod nekog laufera, prodaje zemlju za vikend. pored rijeke. Prodaje 2 hektara u komadu. Primjetih, selo je u sklopu? Odgovori , momce, \"boli me k..\" za seljake, zemlja je moja, a oni su ti miraz. Kasnije saznam za tog cobana da ima zelju da otkupi kvart u Sar. kog je vec dobrano okrnjio. Prepoznah ga gore u komentarima za IVICU. Daj demokratiju idiotima koji su ti skupljali gliste kad dodjes u ribolov na njegov teren???? !! FUJ sekicu vam.
SESIR GOSPARU Bosva! Bog ti dao lijepo zdravlje.
e Osime kad su te pitali ko je kriv za ovo sranje trebsi im reci istinu izgleda da ti je zao srba i hrvata ako kazes istinu Ma koji ces nam klinac sad takav bolestan kad dosad nisi stjeo da se zaineresujes za repku
KOGA UJEDINJUJE BLENTOVINO STARA??? HAHAHAHAHAAH
Ne razumijem zasto g-din Osim uopce i daje intervjue? Idi Svabo iz proklete Bosne i nikada se ne vrati jer vidis kako gomila idiota pljuje na sve tko prica bez dlake na jeziku. Nije vrijedno spomena a kamoli truda da se uspostavi savez ponovo. Gospoda sa pijaca i iz mjesnih zajednica vode analnu penjacku politiku i u njihovim malim papanskim rumenim glavicama nema postovanja prema nikome i nicemu. Vi i vas sin barem ste meni dali ono sto sam uvijek volio i sto cu uvijek voliti, ljubav prema Zelji. Zato neka papaka u kalosama i neka oni vode nase loptanje. Nije lako biti manga sada. Zato dragi Osime, gospodaru zivio ti nama jos mnogo, mnogo godina. Kike sa Malte
OSIM JE MASON
@ LOGIKA Ko o cemu baba o ustipcima ti o reviziji tuzbe protiv Srbije...Jest vala francuzi mnogo vole srbe slobodno i nek vas tako vole nama takva ljubav ne treba
K\'o što je Mitterand organizovao humanitarne konvoje UNHCR-a umjesto skidanja embarga na naoružanje \'92., tako i FIFA/UEFA neka humanitarno prizna novi Savez sa novim likovima! Privremeno ukinuti profesionalizam u bh. fudbalu!
A koji ce nama kufer uopce reprezentacija BiH? Ovo sto se sada tako zove je odraz stanja u zemlji. Jendonacionalna ekipa koju Bosnjaci jedini podrzavaju. Treba fino to nazvati pravim imenom - Reprezentacija Bosnjackog naroda u BiH. Nema u tome nista ruzno. Ruzno je kada se zavaravamo da je moguce od have napraviti zlatne poluge... Nesto to ne ide..
Kako vrijeme prolazi i optimizam opada da ce pitanje oko saveza biti rijeseno ubrzo da bi mogli nastaviti kvalifikacije, neke zemlje imaju jednog diktatora, mi imamo na stotine, u svakoj instituciji, u svakoj skoli pa nadalje..
Hahaha naigro\' se Dzeko kod Amara u timu pravo, otkrio je on tukija mog! Da nije bilo ono Pliseka i Dzeko bi danas trckarao po nasim travnjacima i vuko\' se po terenu ko prebijena macka. Nemaju momci sta da jedu i normalno da nemaju motiva, hebo te kenija sta smo mi!