Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za njih pisul oni za nase
Vlahović je odličan igrač a talijansko prvenstvo sve slabije i slabije
Ali kakve veznjake hrvatska ima, to je jebena perverzija. Modric, kovacic, brozovic, vlasic, pasalic, mayer. Znas dokle smo dogurali da nitoo vise ne misli o raketi. Primjer iz proslosti- prosinecki je igrao sve do 2002 i njega, bobana i asanovica nije imao tko zamjeniti, kataklizma. A vidi ovo. Kad modric ode nitko se nece uzbudjivati.
DOK SVIRA RADIOOO DOK SVIRA RADIOO DOK SVIRA RADIO PASALIC MARIOOOOO
Mario Pašalić osigurao sebi mjesto u prvoj postavi reprezentacije Hrvatske.
Dok svira radio, pasalic marioooo na na na na
Nema ovdje kraja, ovdje ce samo raspravljati ko je bolji Dzeko, Ili Vlahovic. Ne mozete o tome da govorite sada, jer Dzeko je napravio veliku karijeru, a ovaj Vlahovic je na pocetku. Kad zavrsi karijeru, ili za par godina, onda cemo moci viditi ko je bolji. Sutra se moze povrijediti i ne igrati godinu, dvije. Mora on jos pure jesti da stigne Dzeku, a kamoli prestigne. Za mene je Dzeko najbolji, jer je nas, jer igra za ovu drzavu toliko godina i stavlja glavu, gdje drugi nece ni nogu.
Dok sviiiira raaaaadioooo, Pasalic Marioooooooo na na na naaaa
Italijanska i Njemačka liga i jesu za nas balkance