Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Hodžić, dođe Bajić. Rasadnik talenata Željezničar Sarajevski!
E ovako razmišlja igrač ponikao u najtrofejnijem klubu,sve na stranu slava,pare i sve što ide uz to al Željo na prvom mjestu,e to fali komšijama sa Koševa,samo nastavi hrabro i u tebi vidimo novog ambasadora novog Džeku pa i više.Rijad Bajić jedan je od nas TM87.
i stara ti fali na spisku sa njim
Kitice pizde za 'vakim napadačima. Nije ni čudo što si grizu muda i čitaju o najtrofejnijem BiH klubu i njegovim igračima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast kralju!
Dosta@ polizi ga BREeeeee
@BLuko daj ga seki nek ti ga po....
Samo nemoj otici u Tursku ligu i imat ces blistavu kaijeru ;)
Bravo za Baju, Bravo za Želju....
Sramota bre sve veze i stele,sve bivsi igraci Zelje u rep BiH ...Zasto nije bre pozvan bar jedan bivsi igrac Sarajeva ili Borca a ima momaka u svetu itekako ..
pozvan je ali igraci tih klubova bi negdje drugo....
Koliko bre imate igraca u Evropi, bre koji trenutno igraju bre za nekom jacem timu bre..... Usput nabijem te na to bre i pronisam malo po dnevnom boravku bre
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Momak je za primjer, u svakoj sferi života. BAJIĆ RIJAD !
On je lud, on je jak
hebo ti tan seku
Buduci Dzeko nadamo se, kamo srece kad bi svi klubovi davali talente k'o Zeljo, ne bi nijedno prvenstvo bez nas proslo
bravo Baja..u inat dusmanima ! VOLIM TE LJOZE !